Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 23 Iulie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM

Despre Baricada

Întotdeauna un proiect în media înseamnă – evident – şi un act de curaj. Cu atât mai mult cu cât demarăm o televiziune care emite cu preponderenţă online, un pas revoluţionar în ceea ce priveşte televiziunea viitorului. Şi, în opinia noastră, televiziunea viitorului se află pe conexiunea de internet, pe platformele digitale. De aceea suntem şi noi aici. Baricada.ro este şi un pariu. Un pariu cu noi înşine şi până la urmă un rămăşag cu viitorii noştri telespectatori. Şi care, sperăm, nu vor fi puţini.

Baricada.ro este un pas către mâine. Un mâine care înseamnă televiziuni ce emit şi pe internet. Deja, o nouă gamă de televizoare LCD posedă un sistem de operare compatibil cu reţeaua de internet, astfel încât vizionarea unui post de televiziune online a devinit realitate. O realitate în care avem ambiţia să ne găsim şi noi. Să fim cu un pas înaintea vremurilor viitoare. Este limpede faptul că internetul nu a avut încă ,,explozia” la care se aşteptau mulţi profeţi. Această explozie începe abia acum. Şi va fi revoluţia internetului! Revoluţie la care vrem să punem şi noi umărul.

Baricada.ro este televiziunea ta! În programele ei te vei regăsi cu siguranţă. Mai mult decât atât, Baricada TV,
transmisă şi pe www.baricada.ro este locul unde, dacă ai ceva de spus o vei putea face intrând în direct cu noi (prin transmisii live, telefon, videotelefon sau chiar online prin camera web, folosind programe de comunicare online). Nu trebuie să fii om politic sau personalitate locală ori naţională, Baricada TV are loc pentru toată lumea. Ba mai mult, îţi vei putea face chiar tu propria emisiune. Totul este să păstrăm, evident, un limbaj adecvat, să avem cultura necesară, gramul de nebunie, spiritul de aventură. Însă nici nu mă îndoiesc de faptul că noi ne-am adresat întotdeauna oamenilor care cunosc puterea cuvântului, sensul frazei şi sunt spirituali. Totul este să ai curaj! De aceea ne-am hotărât să dăm televiziunii o nouă faţă.

Avem câteva cuvinte de ordine care ne vor conduce în acest demers: SERIOZITATE, ECHIDISTANŢĂ, PROFESIONALISM, DIVERSITATE.

Acestea sunt ingredientele care ne vor conduce către emisiuni de calitate, transmisiuni în direct, talk show-uri de impact, reportaje, analize pertinente şi concerte din toate genurile muzicale.

Acum intrăm în casele dumneavoastră şi pe reţelele de cablu ori satelit din Arad, Timiş, Bihor, Satu Mare, Maramureş şi Caraş Severin dar şi prin PBX Telecom în ţară şi diaspora.

Baricada TV poate fi văzută pe propriul site, www.baricada.ro, pe cablu prin PBX Telecom, în ţări precum România, iar la secţiunea minorităţi în state precum Germania, Italia, Spania, Statele Unite, Franţa, Moldova, Canada, Marea Britanie, Austria, Australia, Olanda şi alte state europene.

 

BARICADA TV – revoluţie în televiziune!

Caută-ne la contact@baricada.ro


EUROSILVER ARAD
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
Arhiva Video - Baricada TV
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta