Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 02 Februarie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Claudia Boghicevici – ”Rovana Plumb trebuie să își ceară scuze pentru că a mințit în campania electorală când a promis dublarea de la 1 ianuarie 2015 a indemnizațiilor victimelor dictaturii comuniste”

Categorie stire Actualitati | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 11 Februarie, 2015 | Nr. accesari stire 3683 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Claudia Boghicevici – ”Rovana Plumb trebuie să își ceară scuze pentru că a mințit în campania electorală când a promis dublarea de la 1 ianuarie 2015 a indemnizațiilor victimelor dictaturii comuniste”

Deputatul PNL Claudia Boghicevici condamnă ipocrizia ministrului Muncii Rovana Plumb care în noiembrie 2014, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale, promitea dublarea indemnizațiilor pentru victimele dictaturii comuniste începând cu 1 ianuarie 2015, pentru ca acum, când proiectul legislativ se dezbate în comisia de specialitate, să fie solicitată de către reprezentantul Ministerului amânarea aplicării acestei măsuri până la 1 ianuarie 2017.

Proiectul de lege pentru modificarea Decretului-lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri a fost discutat astăzi în ședința Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, dar votul a fost amânat pentru săptămâna viitoare ca urmare a solicitării reprezentantului Ministerului Muncii de a fi prorogat termenul de intrare în vigoare al acestei măsuri.

”Ministrul Rovana Plumb și-a dat din nou arama pe față demonstrând că întreaga politică de protecție socială a guvernului Ponta este doar o imensă minciună și praf în ochii electoratului. Doamna Plumb a anunțat cu mare emfază dublarea acestor indemnizații exact înainte de turul 2 al prezidențialelor, a trimis proiectul de lege pentru a fi adoptat în procedură de urgență la Parlament, dar acum le întoarce spatele beneficiarilor acestei măsuri prin încercarea de a amâna cu 2 ani termenul de intrare în vigoare. Cinismul doamnei Plumb este cu atât mai revoltător cu cât în cazul acestei măsuri beneficiarii sunt oameni în vârstă, oameni care au suferit foarte mult în perioada dictaturii comuniste și care au nevoie de această dublare a indemnizațiilor astăzi, și nu peste 2 ani când pentru unii s-ar putea să fie prea târziu. Din păcate astfel de  minciuni au ajuns să reprezinte marca guvernării Ponta iar Ministerul muncii este folosit pentru a pasa responsabilitatea identificării surselor de finanțare pentru această măsură către un viitor guvern. Reprezentanții acestui minister ar trebui măcar să aibă decența să își ceară scuze față de cei peste 45 mii de potențiali beneficiari ai acestei măsuri pentru faptul că actuala guvernare i-a mințit în față când le-a promis în campania electorală dublarea indemnizațiilor de la 1 ianuarie 2015”, a declarat deputatul PNL.

Departamentul de comunicare al PNLshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta