Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 30 Septembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UVVG organizează lansarea de carte: „Identitate națională și iubire de țară”, autor prof. univ. dr. Verginia Vedinaș

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 10 Decembrie, 2014 | Nr. accesari stire 6301 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UVVG organizează lansarea de carte: „Identitate națională și iubire de țară”, autor prof. univ. dr. Verginia Vedinaș

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad invită arădenii, iubitori de țară, să participe, vineri, 12.12.2014, începând cu orele 12:30, în Aula „Ștefan Cicio Pop”, (B-dul Revoluției, nr. 94-96), din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, la lansarea cărții „Identitate națională și iubire de țară”, autor prof. univ. dr. Verginia Vedinaș.

În cadrul manifestării sunt programate prezentarea cărții de către autoare împreună cu distinse personalități ale vieții publice, precum și dezbateri pe tema abordată în lucrare, în cadrul unei mese rotunde.

Verginia Vedinaş este cadru didactic asociat al Universității de Vest „Vasile Goldiș” – Facultatea de Științe Juridice și cadru didactic titular la Facultatea de Drept din Bucureşti, consilier la Curtea de Conturi a României cu grad de secretar de stat, cunoscut parlamentar al României şi personalitate a lumii juridice din ţara noastră şi străinătate.

Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş este Doctor în Drept, titlu acordat de Universitatea Bucureşti (1998) şi doctor în Filosofie, titlu acordat de Universitatea Bucureşti (2005). Este profesor universitar, conducător doctorat la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept. Absolventă de specializări post-universitare în Luxemburg, Elveţia, Grecia.

În perioada 2004-2008 a fost Senator în Parlamentul României, secretar al Comisiei Juridice de numiri, disciplină şi imunităţi, membru al Comisiei de Afaceri Europene - Comisie permanentă comună a celor două Camere ale Parlamentului, membru în Comisia comună de Elaborare a Codului Electoral al României – secretar; vicepreşedinte al Comisiei de Administraţie Publică, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului.

În anul 2008, prof. univ. dr. Verginia Vedinaş a fost numită de Parlamentul României în funcţia de Consilier de Conturi, la Curtea de Conturi a României, pentru un mandat de 9 ani. Este şeful Departamentului Juridic din cadrul Curţii de Conturi şi autor, sau coautor al unui număr însemnat de lucrări de specialitate, cursuri, monografii, articole şi comunicări ştiinţifice.

Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş este membru fondator şi preşedinte al Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu” şi secretar general de redacţie al Revistei de Drept Public a Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu”.

Uniunea Juriştilor din România i-a decernat d-nei prof. univ. dr. Verginia Vedinaş, în anul 2007, premiul Uniunii Juriştilor pentru lucrarea „Deontologia vieţii publice”, iar în 2008 i-a acordat Diploma de excelenţă pentru colaborarea la lucrarea „Constituţia României, comentariu pe articole”, Editura C.H. Beck, Bucureşti, 2008.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albushare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta