Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 06 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul

Categorie stire Economic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 27 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 865 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a dat asigurări, marți seară, că nu va vinde TAROM și a confirmat că vor fi achiziționate avioane noi, astfel încât, pe termen mediu și lung, compania aeriană să redevină un brand și să își recapete poziția.

"Nu vindem TAROM. Categoric nu vindem TAROM-ul. Vedeți că eu nu prea dau. Eu în general nu prea dau nimic de la minister. Am fost criticată. (..) Cât sunt eu la Ministerul Transporturilor, nu vând TAROM-ul", a spus Ramona Mănescu, la Realitatea TV.

În ceea ce privește achiziția noilor avioane, ministrul a precizat că în prezent se analizează ofertele pentru a vedea care este cea potrivită pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege.

"Este adevărat că vom cumpăra avioane noi. Am discutat cu absolut toate companiile și, în prezent, suntem într-un proces de analiză, de studiu, prin care vom vedea ce ofertă este cea mai potrivită companiei TAROM, pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege, astfel ca, pe termen mediu și lung, TAROM să redevină un brand așa cum a fost, să își recapete poziția'', a precizat șeful de la Transporturi.

În ceea ce-l privește pe managerul privat de la compania TAROM, Christian Heinzmann, ministrul a reiterat faptul că acesta își va finaliza mandatul de patru ani, întrucât actul adițional care îl limita la un an era ilegal și a stârnit multe reacții.

"Eu încerc să stabilesc acum ce măsură managementul privat existent este o soluție bună sau este cea mai bună soluție pentru companiile pe care le avem în subordine. În măsura în care acești manageri vor dovedi că pot veni cu niște soluții bune pentru companii, pot rentabiliza companiile, pot aduce profit în companii și că într-adevăr sunt dedicați acestor companii sigur că vor rămâne. Domnul Heinzmann va rămâne la TAROM, își va finaliza mandatul de patru ani, iar actul adițional care a fost încheiat prin care i se scurta mandatul la un an era ilegal. Anulând acel act adițional, s-a revenit la contractul inițial de patru ani. Au fost multe reacții", a adăugat Ramona Mănescu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta