Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 06 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Bilanţ 2013 CCIA Arad

Categorie stire Economic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 18 Decembrie, 2013 | Nr. accesari stire 867 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Bilanţ 2013 CCIA Arad

Anul 2013 a fost un an marcat de evenimente importante și de schimbări pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Chiar și în acest context, la ora bilanțului, CCIA Arad aduce în fața membrilor și opiniei publice rezultate remarcabile ale activității pe care instituția a întreprins-o pe parcursul anului 2013.

Prin seriozitate și profesionalism, CCIA Arad a reușit, în cursul anului 2013, să își tripleze numărul de membrii (de la 90 la 305).

Printre lucrările de amploare pe care echipa CCIA Arad le-a întreprins în acest an se numără modernizarea și renovarea Complexului Expo Arad, dar și a clădirii de pe strada Cloșca, clădire aflată în patrimoniul instituției. Ca o reușită remarcabilă, instituția a câștigat, după numeroase procese, clădirea – din zona istorică, primul sediul al Camerei de Comerț Arad - de pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 20, care a reintrat în proprietatea instituției.

În decursul acestui an, Camera de Comerț a desfășurat o serie de manifestări care au avut drept scop sprijinirea mediului economic arădean. Vorbim despre expoziții, misiuni economice și deplasări în străinătate, organizare de seminarii, forumuri și brokeraje internaționale.

CCIA Arad a organizat în 2013, numeroase misiuni economice și deplasări în străinătate în scopul promovării activității membrilor instituției, dar și a agenților economici din județ, seminarii pe diferite teme, precum forumuri și brokeraje internaționale în care instituția a animat agenții economici români și străini la discuții.

În cursul anului 2013, Camera de Comerţ a derulat 11 proiecte cu finanțare europeană.

Activitatea departamentului de Târguri și Expoziții este, de asemenea, una relevantă. Anul 2013 a înregistrat numeroase recorduri la capitolul expozanți și vizitatori în cadrul târgurilor organizate la Complexul EXPO Arad.

CCIA Arad a organizat, într-un context economic deloc ușor, 11 târguri de amploare internaţională.

Un număr de 850 de expozanţi și-au prezentat produsele și serviciile în cadrul târgurilor organizate de CCIA Arad, dintre care 20% dintre aceștia au fost expozanți străini.

Peste 38.000 de persoane au ales Expo Arad pentru a-și căuta noi parteneri de afaceri, a se informa cu privire la cele mai noi tehnologii și servicii, pentru a participa la conferințele tematice, precum și pentru a vizita expozițiile desfășurate la CCIA Arad.

Alte 44 de evenimente private și 3 târguri au fost organizate la Expo Arad de parteneri externi.

Dar printre cele mai importante realizări se numără, fără doar și poate, restaurarea liniștii și ordinii în cadrul instituției. Echipa managerială a reușit, într-un interval de timp scurt, să motiveze echipa CCIA Arad, să își găsească locul ca o forță de legătură între agenții economici și instituții, dar și să dea dovadă de profesionalism în acțiunile și activitățile desfășurate pe parcursul acestui an.

 

Biroul de presă al CCIA Aradshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta