Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Trebuie să fie pedepsiţi !

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 04 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 8885 ori | Comentarii stire 2 comentarii

Trebuie să fie pedepsiţi !

Vă amintiti ? Ieri- alaltaieri aratarea aceea de Boc, caricatura aceea de prim ministru, urla pe toate canalele impotriva “salariilor nesimitite” ale bugetarilor romani. A facut ceva impotriva “salariilor nesimitie” ? NU

Nici unul dintre oamenii lor nu si-au pierdut salariile uriase. A fost doar o gargara pentru prosti, din nenumaratele lor porcarii pedeliste pentru a-si motiva razboiul fara precedent impotriva romanilor.

O motivare oarecare pentru a se repezi la viata oamenilor si pentru a-i saraci. Asa cum s-a dovedit zilele trecute, tatal “preacinstitei“ Roberta Anastase, pedelist de frunte , are un salariu de 350.000 de lei.

Si are acest salariu dupa toata gargara lui Boc, dupa toata furia pedelista impotriva bugetarilor.

Pe el, pe tatal Robertei Anastase, nu l-a atins, se pare, “reforma” caraghiosului de Boc. Dracu stie cum se face, dar pedelistii au scapat cu lefurile lor uriase neatinse. “REFORMA” a fost numai pentru prostime.

Statul care nu avea bani, a luat de la cei cu lefuri mici, de la cei multi , nu de la cei care aveau intr-adevar “salarii nesimitie”. DREPTATE PEDELISTA !!!

Si ceea ce vedem noi este doar virful icebergului.

Noul guvern USL are doar citeva saptamini de este in functie, dar dimensiunea jafului incredibil pe care l-au facut pedelistii poate fi doar banuita. Ies la iveala, mereu , in fiecare zi, porcariile pedeliste care te lasa fara cuvinte. Oamenii acestia- pedelistii- n-au avut nici un Dumnezeu, nici o idee despre cum se conduce o societate complexa cum este cea a Romaniei. Si nici nu i-a interesat sa conduca bine aceasta tara. Pe ei pedelistii i-a interesat un singur lucru : cum sa jefuiasca aceasta tara.

Restul … nu a contat. Nu i-a interesat . Ministrul Comunicatiilor, domnul Nica, a iesit zilele trecute si ne-a reprezentat jaful uluitor pe care l-a gasit la Posta Romana. Pina la sinistra guvernare pedelista Posta era o societate de stat care merge bine, avea profit. Si nu avea cum sa nu mearga bine. Dar, uite, si-au pus in cap pedelistii sa falimenteze Posta si daca mai ramineau o saptamina la guvernare chiar reuseau sa falimenteze Posta.

Desi asteptarile noastre sunt imense, trebuie sa mai avem rabdare. Rind pe rind porcariile pedeliste ies la iveala. Si vor fi pedepsite ! TREBUIE SA FIE PEDEPSITE !

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Alin a postat: Luni, 04 Iunie, 2012, 16:51 urmatorul comentariu:
Sper ca Ponta se tine de cuvant si ii va baga la puscarie pe toti acei pedelisti care au furat. Are dreptate d-nul Toma, sa fie pedepsiti !
Marius a postat: Luni, 04 Iunie, 2012, 13:55 urmatorul comentariu:
Un gunoi pe cinste domnul Toma!
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta