Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 08 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

De ce oamenii proşti sunt fericiţi?

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 20 Iulie, 2012 | Nr. accesari stire 22706 ori | Comentarii stire 0 comentarii

De ce oamenii proşti sunt fericiţi?

Înca de la  începuturile omenirii,populaţia planetei a fost clasificată dupa inteligenţă sau dupa bani.În acest articol voi vorbi despre clasificarea oamenilor dupa inteligenţa şi despre cât de fericiţi sunt aceştia in funcţie de categoria pe care o reprezintă.

Să începem cu scara inferioară a acestei piramide:

a).analfabetii: O clasă fără de care lumea in care trăim nu ar fi aşa cum o cunoaştem din simplul motiv pe care probabil îl anticipaţi : am incerca cu disperare sa ne fraierim intre noi şi nu am ajunge nicaieri.Reprezentantii acestei trepte sunt fericiţi ca soarele răsare,se bucura de vizualizarea ierbii care le creşte sub fund şi nu se gandesc prea mult la viitor,ci doar la vopseaua care inca se usuca pe perete,nivelul fericirii atingând cotele maxime.

  Nota: înainte sa trec la urmatoarea treaptă a piramidei aş dori sa te felicit.Nu faci parte din prima categorie,fapt dovedit de simpla ta prezenţă aici şi de faptul ca îmi citeşti articolul.

b).meltenii: în această clasă putem încadra oamenii care merg la lucru cu bicicleta,care se uita la OTV sau alte posturi de televiziune destinate oamenilor cu capacităti intelectuale semnificativ reduse sau care se chinuie sa citească o carte de joc.Datorită creşterii IQ`ului,oamenii din aceasta clasă incep sa nu se mai multumească cu scobitul în buric înainte de culcare ci îsi pun diferite întrebari despre viaţa..cum ar fi: "bă Marie..la ce ora incepe Dan Diaconescu Direct?","Unde imi e berea?" sau "Ce bag in burta diseară".De aici incep grijile,temerile,aberaţiile in legatura cu viaţa şi sănătatea ta..şi altele de acest gen.

c).mediocritatea: Din acest moment burta de bere incepe sa te ingrijoreze,grijile incep sa te asuprească şi sa îţi afecteze sănătatea,te gandesti prea mult la ziua care urmează şi te gandeşti la ce ai facut la alimentară de nu ai reuşit sa iei şi carnat la reducere pentru nevastă-ta.

d).inteligenţii: Din acest punct te gandeşti la formule matematice şi la ce unghi trebuie să înclini hartia pentru ca lumina sa se reflecte perfect pe chelia ta de geniu inchis in peşteră.În acest moment te interesează descoperirea unui leac penru lepră şi vesnica problema cu foametea din Africa.De acum folosesti pagina 3 din ziar doar pentru a-ţi mentine eprubetele curate şi de a acoperi gurile de aerisire.Fericirea ta ajunge la 0 in momentul în care descoperi ca viaţa ta este infima şi ca nu ai niciun rost pe pământul acesta decat de a-l umbri.

Darius Restivanshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta