Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Inchiziţia lui Băsescu

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 26 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 1485 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Inchiziţia lui Băsescu

Trupa basista de la CSM se desfasoara in toata „splendoarea” ei. Ministrul justitiei, doamna Pivniceru si-a permis sa faca niste propuneri pentru ocuparea functiilor de procuror sef al Romaniei si pentru functia de sef al DNA. Blasfemie !!! Cele doua propuneri facute de doamna Pivniceru nu erau cu basisti convinsi deci nu erau bune ! Inchizitia basista din CSM s-a pus imediat pe treaba. Cei doi candidati trebuiau desfiintati de urgenta. Daca ar fi fost aprobati de plenul CSM i-ar fi fost mai greu „marelui” Conducator sa-i refuze.

 Acum in urma avizului negativ al CSM-ului „marele” Conducator poate sa-i refuze si el avind avind o minima aparenta de legalitate. Disperat ca ii dispar rind pe rind armele de control a societatii romanesti, Traian Basescu duce o lupta pe viata si pe moarte cu tot ce nu-i este supus, intr-un cuvint, cu tot ce nu-i este servitor.

Si ideea ca justitia, despre „libertatea” careia a facut si face spume la gura, ar putea fi controlata si de altcineva decit de el, sau ar putea fi intr-adevar libera, il innebuneste pe „marele” conducator. Din pacate nu mai poate interveni direct, cum a facut-o atitia ani, dar isi pune la lucru servitorii din CSM. Inchizitia personala condusa de Morar, procurorul de casa a lui Basescu.

Pentru Morar, evident, nimeni nu este destul de bun ca sa-l inlocuiasca cine ar mai executa atit de servil si umil toate ordinele venite de la Cotroceni ? Nimeni ! Asadar, el, Morar este de neinlocuit.

In tara aceasta nu mai sunt procurori capabili in afara de Morar si aratarea aceea de Codruta Kovesi, de care, cu greu, doamna Pivniceru a izbutit sa scape, trimitind-o la Bruxelles. Vom scapa si de importantul domn Morar. Mai este un pic si vin alegerile care vor matura toata inchizitia basista din structurile statului.

Oricit se agita Basescu si oamenii lui acum, pe ultimii metri, opt ani de teroare si inchizitie basista ne-au ajuns. Fiindca in Romania mai sunt si oameni mai sunt si oameni adevarati, specialisti adevarati care nu fac parte din inchizitia lui Basescu.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta