Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

“Marele” Conducător nu are regrete

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 29 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 1716 ori | Comentarii stire 0 comentarii

“Marele” Conducător nu are regrete

Saptamina trecuta spre sfirsit “marele” conducator a tinut sa ne faca inca o demonstratie a faptului ca a avut dreptate cind a taiat salariile si pensiile, ca el si Boc-aratarea aceea sinistra care s-a dat prim ministrul Romaniei-au fost destepti si patrioti, etc….

A fost inca o dovada a faptului ca Basescu-“marele” conducator –ne considera pe toti niste cretini. Bineinteles in tara aceasta nu poate exista decit un om inteligent. Din intimplare, el este Basescu, “marele” conducator ….Individul acesta, Basescu, de-o obraznicie fara seaman, este convins ca romanii l-au iertat pentru toate lucrurile monstruoase pe care le-au pe care le-a facut impotriva noastra.

Nici vorba, romanii nu l-au iertat pe Traian Basescu “marele” conducator, pentru cum si-a batut joc de ei si probabil nici nu-l vor ierta. In loc sa sa ne faca o demonstratie de cit de destept – pentru ca nu a fost- si patriot a fost el si Boc, mai bine isi punea cenusa in cap si ar fi cerut umil si spasit scuze poporului pe care l-a chinuit degeaba din cauza incapacitatii lui de a conduce o tara.

Dar, nu, nici vorba de scuze….”marele” conducator, care a nenorocit Romania in timpul regimului sau inuman, nu-si cere scuze, ba ne spune ca ar mai face-o o data fara sa clipeasca….

Ne-ar mai baga in groapa o data, ne-ar mai taia salariile si pensiile, ne-ar mai nenoroci o data. L-am banuit pe “marele” conducator ca ar avea niste regrete ? Nici vorba ? Tot ce a facut el este bine si patriotic !!! Sigur, de vina sunt ceilalti, el nu are nici o vina, prin urmare nu are de ce sa-si ceara scuze, de ce sa-si ceara iertare ca ne-a nenorocit…. Ha, Ha, ha !!! Ca intotdeauna, el Basescu, “marele” conducator, stie tot, intelege tot si numai masurile sale sunt bune…. Atit de bune ca romanii abia asteapta sa i se termine mandatul. Sa scape de el ! Sa avem si noi un presedinte normal, civilizat si care sa nu mai se vrea jucator ! Mai un pic si scapam de “marele” conducator. Inexorabil mandatul lui se apropie de sfirsit !

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta