Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 08 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Căldură mare, idei puţine

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Marti, 25 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 1750 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Căldură mare, idei puţine

E căldură mare. Ţara gîfîie sub zăpuşeala care ne zdrobeşte, dar "marele" Conducător nu are pace. Ultima sa idee "genială" este aceea că ar susţine la preşedenţie o FEMEIE! Sigur, nu orice femeie, ci una blondă, apropiată sufletului său, pe Elena Udrea, care, vă amintiţi? a fost cel mai bun ministru din detestatul cabinet Boc. Ea era cea mai bună "absorbatoare" de fonduri europene.


Cum spuneam, căldură mare, idei puţine. "Marele" Conducător face - mereu şi mereu - aceeaşi porcărie, care ne-o face de aproape zece ani: şmecherii, dezinformări şi nesfîrşite minciuni. Uimtior este că nu oboseşte. Că nu se plictiseşte. Sau probabil, este atât de disperat că nu mai poate controla el totul încît a ajuns să se autoplagieze. Oricum, după aproape zece ani de "domnie" peste România am ajuns să ştim despre Traian Băsescu că îl interesează cu adevărat doar persoana sa şi, poate, apropiaţii lui. Ţara, dă-o dracului! Deşi este pus la colţ de poporul român, Traian Băsescu nu se poate stăpîni să nu încerce aceleaşi metode cu ajutorul cărora a minţit şi a batjocorit poporul român.


Este evident pentru oricine că Băsescu nu mai are nici un rol în alegerea viitorului preşedinte ale României. Noi sperăm să fie un om căruia să-i şi pese de această ţară, un om care să fie cu adevărat preşedintele României, nu doar să ocupe postul de preşedinte şi în rest să se ocupe numai de minciuni, manipulări şi porcării. Ei, bine, un asemenea om - eu, unul, l-am identificat în persoana lui Crin Antonescu - îl înspăimîntă pe Traian Băsescu.


Om politic terminat, Traian Băsescu mai baletează fără graţie, mizînd pe acea constanţă a societăţii româneşti, că întotdeauna sunt proşti care să te creadă. Pentru că este adevărat, numai proştii îl mai pot băga în seamă pe Traian Băsescu. Atacurile lui împotriva revizuirii Constituţiei, împotriva lui Crin Antonescu, de fapt, împotriva noastră a tuturor, sunt semnele unei disperări fără margini. Trist bilanţ după zece ani de "domnie"...


Dumitru Toma   share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta