Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 08 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

"Mare" Conducător şi "mare" apărător al justiţiei!

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 15 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1676 ori | Comentarii stire 1 comentarii


Marea miză a revizuirii Constituţiei este aceea că - în sfîrşit - îi va pune pe procurori şi avocaţi pe aceeaşi treaptă. Aşa cum e firesc! De fapt, amîndoi, procurorul şi avocatul, sunt...avocaţi! Procurorul, avocatul statului, în numele căruia acuză, avocatul, reprezentantul legal al clientului său. Numai că "marelui" Conducător se pare că nu-i place revizuirea Constituţiei, aşa că - cu înţelepciune - se pare că USL-ul a hotărât că va face revizuirea la anul care vine. Adică în 2014.


"Marele" Conducător şi-a adus aminte că el, şi numai el, este "marele" apărător al justiţiei. Problema este că "marele" Conducător este el însuşi un client al justiţiei, avînd nu ştiu cîte dosare blocate de imunitatea prezidenţială. Deci "marele" Conducător, din spatele imunităţii prezidenţiale, face el dreptate în România şi vede în jurul lui numai vinovaţi. Însă şi imunitatea prezidenţială se termină cîndva. Au mai rămas sub 500 de zile şi "marelui" Conducător îi va dispărea imunitatea prezidenţială. Fără pavăza imunităţii, va mai rămîne oare "marele" apărător al justiţiei? Mă îndoiesc foarte tare! Dacă nu are el ceva de cîştigat Traian Băsescu este complet dezinteresat.


Europarlamentarul Elena Băsescu ne spunea în urmă cu cîţiva ani că un om ca tatăl ei se naşte la 300 de ani. Poate un om care să-şi urască ţara şi pe români aşa cum îi urăşte Traian Băsescu se naşte la 300 de ani. Da, asta pot să cred! Deocamdată "marele" Conducător mai are nevoie de justiţie ca să-şi facă jocurile lui mărunte şi dezgustătoare, ca să blocheze tot ce ar putea funcţiona în România. Şi-atunci este şi "mare" apărător al justiţiei. Justiţie care nu i se aplică şi lui...Dar mai sunt mai puţin de 500 de zile şi justiţia i se va aplica şi lui.


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Mediocrul Adevarat a postat: Marti, 16 Iulie, 2013, 10:27 urmatorul comentariu:
\"Marele\" conducător nu va păţi nimic nici după terminarea mandatului, aşa cum s-a întâmplat şi cu ceilalţi \"MARI\" sau \"mari mai mici\". Teama de consecinţeţe deşirării \"ghemului\" care ar putea să afecteze cam tot ce se întâmplă la vârful politicii, dar mai ales în rândurile \"marilor\" oameni (zişi) de afaceri. Să nu ne îmbătăm, deci cu apă rece.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta