Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 07 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Un preşedinte cabotin şi oportunist

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 19 August, 2013 | Nr. accesari stire 1783 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Un preşedinte cabotin şi oportunist

De ani de zile, fără nici o jenă, "marele" Conducător al României joacă în faţa noastră un teatru de proastă de calitate şi ne minte aşa cum respiră. Vă mai amintiţi secvenţe dezgustătoare cu "dragă Stolo...", cu lacrimile abia reţinute, cu vocea frîntă de emoţie... De la "dragă Stolo..." încoace Băsescu nu a încetat să ne considere un popor de imbecili pe care el, "marele" Conducător, îl poate manevra şi minţi aşa cum doreşte... Şi în mare măsură a şi reuşit.


Din nefericire pentru el, încet, românii şi-au dat seama cu cine au de-a face şi la Referendumul de acum un an românii - într-un număr copleşitor i-au spus să plece acasă, să ne mai lase în pace. A trecut un an de la Referendum, ai fi zis că Băsescu, cît de cît, a învăţat ceva din şutul în fund pe care l-a primit de la poporul român. Nici vorbă!


Zilele trecute, în Harghita, "marele" Conducător. cabotin până în vîrful unghiilor, a venit cu aceeaşi scenetă de la "dragă Stolo...". Numai că acum era vroba de steagul României sub care el a navigat mările şi oceanele lumii... Aceeaşi voce frîntă de emoţie, aceleaşi lacrimi abia, abia stăpînite... Ăsta e preşedintele României?! Nici nu e de mirare că tare arată cum arată după zece ani de "domnie" a "marelui" Conducător Traian Băsescu.


Uimitor este faptul că mai sînt români care îi dau credit acestui cabotin de doi bani, că mai sînt români - tot mai puţini, e drept - care îl mai cred pe acest individ. Care, după ce e cabotin, mai e şi oportunist cît încape. Disperat să-şi trimită fata nereuşită şi bîlbîită în parlamentul european, Băsescu face un spectacol întreg din interesul lui pentru autoproclamatul rege al ţiganilor, Cioabă, care a suferit un accident vascular în Turcia şi îl trimite pe marele doctor Brădişteanu - pe care l-a trimis în judecată pentru "favorizarea" infractorului Năstase - să îl consulte. De, vin alegerile europarlamentare şi pe bîlbîita fiică a lui Băsescu nu mai are cine să o sprijine...


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta