Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 08 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Valul tot mai mare al nemulţumirii

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 23 Septembrie, 2013 | Nr. accesari stire 1723 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Valul tot mai mare al nemulţumirii

Iată că protestele împotriva Roşiei Montane în loc să se stingă, se amplifică. Mii şi mii de oameni ies în stradă să-şi strige nemulţumirea şi îngrijorarea. Aici nu mai este vorba doar despre Roşia Montană. Acei mii de oameni care ies în stradă au adunat multe nemulţumire şi insatisfacţie faţă de întreaga noastră clasă politică. Şi au dreptate.


După aproape un an şi jumătate de cînd este la putere Boculeţ - Ponta nu s-a schimbat nimic faţă de guvernarea sinistră a ciumei portocalii. Cu ce diferă guvernul de stînga faţă de guvernul de "dreapta" a lui Băsescu - Boc? Cu mai nimic... Ce au cîştigat românii după ce au dat puterea unui guvern de stînga condus de Boculeţ - Ponta? Nimic!


Aşa cum România nu are nevoie de duşmani cîtă vreme Băsescu ocupă fotoliul de la Cotroceni, fiindcă duşman mai mare nu putem avea, USL-ul nu are nevoie de duşmani cîtă vreme Boculeţ - Ponta, ajuns prim ministru, i s-a făcut o injecţie în cap pentru că face numai şi numai prostii. Pe de o parte vine şi ne explică pe toate canalele de televiziune că România va avea creştere economică de 1,5-2 %, iar pe de altă parte, după modelul mentorului său, Boculeţ - Ponta - cu un dispreţ teribil pentru oamenii care l-au dus la putere - continuă aceeaşi politică idioată a lui Boc, dînd în cei mai săraci şi neajutoraţi membri ai societăţii române.


Decît o asemenea guvernare de stînga - CATASTROFALĂ! - parcă preferi o guvernare cinstită de dreapta. Încet, încet vine iarna, valul nemuţumirilor devine tot mai mare, Boculeţ - Ponta se pare că nu mai are nici inteligenţa şi nici experienţa pentru a conduce ţara şi atunci ne putem aştepta în orice clipă la explozii sociale. Poate îi spune cineva şi lui Boculeţ - Ponta...


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta