Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 08 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Tot mai disperatul preşedinte Băsescu

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Miercuri, 16 Octombrie, 2013 | Nr. accesari stire 1738 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Tot mai disperatul preşedinte Băsescu

După ce în vara asta şi, mai ales, în ultimele săptămâni, Băsescu a încercat cu încrîncenare să revină în atenţia şi simpatia românilor, l-am auzit pe acest "mare" Conducător văicărindu-se că două luni din mandatul lui a fost suspendat şi că, prin urmare, ar trebui să primească cele două luni. Ţi se întoarce stomacul pe dos de scîrbă, de dispreţ.

După zece ani de domnie Băsescu se tîrguie pentru două luni pe care le-ar vrea adăugate la mandatul lui de...preşedinte. (Dacă ăsta poate fi numit preşedinte). Ştim de foarte mult timp că Băsescu nu are nici o umbră de ruşine cînd vine vorba de putere. Dar chiar aşa?... Atît de jos, atît de mărunt, atît de neînsemnat să fi ajuns "marele" Conducător? Omul care le ştie pe toate, care, singurul din România, înţelege ce este bine şi ce este rău pentru noi...cerşeşte în văzul întregii ţări încă două luni de mandat. Cît de disperat trebuie să fie Băsescu? Cît de înspăimîntat trebuie să fie că va rămîne fără celebra lui imunitate prezidenţială.

Înseamnă că "marele" Conducător care de aproape zece ani de zile ne tot explică ce deştept, ce bun conducător e el, are foarte, foarte multe pe suflet pentru care va trebui să dea explicaţii. Şi termenul se apropie... Oricît de tare îşi umflă muşchii, arătîndu-ne că este cel mai tare din parcare, dincolo de faţada de mucava se ascunde un omuleţ înspăimîntat de ceea ce a făcut românilor în aproape zece ani nesfîrşiţi de mandat.

Îi este atît de frică încît nu mai are nici o ruşine (adevărul e că nu a avut-o niciodată) şi cerşeşte încă două luni de mandat. Încă două luni de protecţie a imunităţii prezidenţiale. Tare, tare urît sfîrşit de domnie mai are acest om care îşi spune - ÎNCĂ - preşedintele României! Mai un pic şi scăpăm de el.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
George a postat: Miercuri, 16 Octombrie, 2013, 22:11 urmatorul comentariu:
Âcest dictator fara onoare va ajunge in cel mai fericit caz pentru el sa stea linistit la jilava, cea dea doua optiune este ca elnu va mai scapa de furia oamenilor din toti nebunii din romania se va gasi unul care sa ne scape de el.nu mai este mult pana la inceperea marei transformari pe aceasta planeta.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta