Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Incredibila neruşinare a lui Băsescu

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 25 Noiembrie, 2013 | Nr. accesari stire 1484 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Incredibila neruşinare a lui Băsescu

Scandalul terenului de 300 ha pe care şi l-a cumpărat Traian Băsescu continuă. Acum se vorbeşte tot mai serios de alcătuirea unei comisii parlamentare care să încerce să desluşească numeroasele suspiciuni din această tranzacţie. Băsescu şi pediştii lui de suflet au înnebunit la ideea unei anchete.Cum pe el, Băsescu, să-l ancheteze cineva? Pe el, singurul om cinstit din România? Pe el, singurul care înţelege ce e bine pentru România, peste care domneşte de aproape zece ani, să-l ancheteze cineva?

Parlamentul? De ce să nu-l acheteze procuratura? De ce să-l ancheteze Parlemanetul? Pentru că procuratura mai mult ca sigur îi va da lui Băsescu NUP înainte ca ancheta să înceapă, aşa cum a făcut de fiecare dată cînd a fost vorba de anchetat şmecheriile lui Băsescu. O comisie parlamentară alcătuită nu din servitori ai lui Băsescu are şansa să afle dacă s-a făcut sau nu trafic de influenţă în achiziţionarea terenului cumpărat pe numele fiicei sale. Şi tocmai pentru că o comisie parlamentară are şanse să afle adevărul.

Băsescu şi khmerii lui portocalii sînt de-a dreptul înspăimîntaţi. El, care de aproape zece ani face tot felul de şmecherii la adăpostul imunităţii prezidenţiale să fie cercetat? Nu se poate! Şi, aşa cum face de zece ani, cînd un subiect este prea fierbinte pentru el, Băsescu inventează un nou scandal, care să ne distragă atenţia de la ceea ce îl deranjează. Drept urmare Băsescu a anunţat plin de importanţă că nu va semna bugetul pe 2014 dacă guvernul nu renunţă la taxa de 7 cenţi pe litrul de benzină. Neobrăzarea acestui individ te lasă fără aer...

Nicodată, în lunga lui domnie asupra României, lui Băsescu nu i-a păsat de români şi de problemele lor. Românii au fost buni doar ca să-i dispreţuiască şi să-i mintă el, Băsescu. Chiar vrea acest om mărunt, acest şmecheraş de duzină care este Băsescu să-l credem că l-a lovit grija de români? Foarte bine, să nu semneze bugetul, să-l trimită înapoi Parlamentului. Parlamentul, la rîndul lui, îl va trimite a doua oară şi va fi obligat să-l promulge. Va realiza un singur lucru: îl vom urî mai tare.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta