Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 07 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Jalnicul nostru..."preşedinte"

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Marti, 10 Decembrie, 2013 | Nr. accesari stire 1720 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Jalnicul nostru...

Anul trecut, în vară, la referendum, 7.400.000 de români i-au spus lui Băsescu să plece acasă că s-au săturat de el şi de domnia lui care, în atîţia ani, nu a adus nimic bun României şi românilor. O minimă decenţă i-ar fi cerut lui Băsescu să-şi dea pe loc demisia. Asta dacă ar fi fost un bărbat de stat, nu un derbedeu de port ajuns în cea mai înaltă funcţie a statului român.

Bineînţeles, individul jalnic şi bolnav de putere care este Băsescu nu şi-a dat demisia. Bine, ne-am spus noi, trece şi perioada pe care o mai are de stat la Cotroceni şi tot scăpăm de el. Deşi nu a rămas în urma lui după aproape zece ani de domnie absolut nimic în afară de nesfîrşitele scandaluri, am crezut că măcar acum, la sfîrşit de mandat, va sta liniştit în lunile pe care le mai are ca..."preşedinte". Dar nu, golănia pe care Băsescu o are în fiecare fibră a corpului a răbufnit din nou. Cu violenţă!

Zilele trecute, cu faţa schimonosită de ură, mustind de răutate, Băsescu - aşa zisul "preşedinte" al României - l-a atacat într-un mod incalificabil pe premierul Ponta. Marea lui problemă este nu taxa de 7 eurocenţi, aşa cum ne tot spunea, ci comisia parlamentară care va cerceta moşia tocmai achiziţionată de fiica sa. Şi a văzut că manevrele sale nu dau nici un rezultat... Comisia tot se face! Credincios principiului său că trebuie să atace primul, Băsescu a ieşit la luptă fără să mai ţină seama că ocupă - ÎNCĂ!!! - scaunul de la Cotroceni şi l-a făcut albie de porci pe Ponta. Nici mie nu îmi e simpatic Ponta, dar ceea ce a făcut Băsescu, de la pupitrul preşedintelui României, ne-a scîrbit profund. Oare ce se ascunde în spatele afacerii moşiei de la Nana de este atît de speriat individul ăsta de nimic care este Băsescu?

Individul acesta murdăreşte prin prezenţa lui scaunul de la Cotroceni şi aruncă în derizoriu funcţia prezidenţială. Urît îşi termină mandatul acest individ. Lăsînd nimic în urma sa. A, ba nu, ură, scandal şi dispreţ pentru români. Atît rămîne în urma lui Băsescu. Jalnic, jalnic..."preşedinte".

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta