Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Livescribe Sky pen - gadgetul care înregistrează cursurile pe măsură ce scrii (VIDEO)

Categorie stire Generale | Autor stire Lit | Data publicare Luni, 29 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 865 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Livescribe Sky pen - gadgetul care înregistrează cursurile pe măsură ce scrii (VIDEO)

Livescribe Sky pen este un gadget foarte apreciat printre studenţi, deoarece asigură înregistrarea în formă audio a cursurilor predate şi le sincronizează cu notiţele pe care le luăm în formă scrisă. Mai târziu, putem consulta notiţele păstrate şi completa micile scăpări ascultând porţiunea relevantă din cursul predat, aşa cum a fost rostită de profesor.


Deşi ideea de bază era foarte bună, versiunile mai vechi ale pixului Livescribe aveau de suferit de pe urma unei implementări slabe pe partea de software. Producătorul oferea o aplicaţie greoaie şi necesita conectarea fizică a dispozitivului ori de câte ori aveam nevoie să consultăm materialele înregistrate. Livescribe Sky pen scapă însă de toate aceste probleme, adoptând un hardware nou şi aplicaţie de control cu mai multă flexibilitate.


Livescribe Sky pen dispune de conexiune WiFi, este compatibil cu aplicaţia Evernote folosită de toate produsele Livescribe şi poate fi utilizat imediat, având nevoie doar de un cont de utilizator Evernote ce poate fi creat gratuit, în aproximativ 2 minute. Notiţele obţinute pot fi sincronizate automat cu un laptop sau tabletă folosind conexiune WiFi, sau la sfârşitul zilei pentru a obţine o autonomie mai bună din partea bateriei.


Livescribe Sky pen - notiţele pot fi citite şi de pe tabletăLivescribe Sky pen - notiţele pot fi citite şi de pe tabletă


Notiţele obţinute în formă text pot fi consultate pe ecranul tabletei sau laptop. Livescribe impune însă o limitare de care am fi dorit să nu ne lovim: Livescribe Sky pen poate fi utilizat numai împreună cu carneţele de notiţe prevăzute cu hârtie specială, oferite de producător.


Livescribe Sky pen - înregistrează cursurile pe măsură ce scriiLivescribe Sky pen - înregistrează cursurile pe măsură ce scrii


Livescribe Sky pen este disponibil în magazinele din Statele Unite la preţuri ce pornesc de la 199 dolari pentru versiunea cu 2 GB memorie internă, şi urcă la 199.95 şi 249.95 dolari pentru variantele cu 4 şi 8 GB memorie internă, cea din urmă încluznd şi un caiet de notiţe pe care să putem scrie.

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta