Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Google afişează intenţionat versiuni mai vechi ale motorului de căutare pentru a forţa utilizatorii şă-şi actualizeze browserul

Categorie stire Generale | Autor stire Zsolt | Data publicare Marti, 02 Septembrie, 2014 | Nr. accesari stire 5627 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Google afişează intenţionat versiuni mai vechi ale motorului de căutare pentru a forţa utilizatorii şă-şi actualizeze browserul

Google a fost acuzat că afişează în mod intenţionat versiuni vechi ale motorului de căutare, cu scopul de a convinge utilizatorii de Internet să-şi instaleze cea mai recentă versiune a browser-ului, scrie Business Insider.

BBC relatează că utilizatorii s-au adresat forumului Google de suport on-line pentru a se plânge despre versiunile învechite ale site-ului. Aşteaptând scuze şi o metodă de a rezolva problema ei au fost surprinşi când un angajat Google le-a răspuns că acesta "nu este un bug" şi de fapt "site-ul aşa a fost prevăzut să funcţioneze."

 Un utilizator a postat capturi de ecran care arată că Google afişează o versiune veche a site-ului din 2013, deoarece browser-ul său web nu a fost actualizat la cea mai recentă versiune.

Mulţi utilizatori care folosesc versiunile mai vechi ale browser-ului web Opera şi Safari au raportat probleme similare.

În 2013, utilizatorilor de Internet Explorer 9 le-a fost oprit accesul la Gmail după ce  browser-ul a fost adăugat la lista Google de browsere neacceptate, în favoarea Internet Explorer 11.

Un mesaj din 2011 de la Google spunea că "browserele mai vechi nu au capacitatea de a vă oferi aceeaşi experienţă de înaltă calitate ca cele mai recente versiuni."

sursa: zf.roshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta