Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 01 Octombrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Marea Britanie publică arhive guvernamentale despre OZN-uri

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 12 Iulie, 2012 | Nr. accesari stire 9943 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Marea Britanie publică arhive guvernamentale despre OZN-uri

Marea Britanie a publicat, joi, o arhiva ce aminteste, mai degraba, de "Dosarele X", ce cuprinde rapoarte si anchete ce semnaleaza existenta unor obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri), dintre care unul deasupra stadionului echipei de fotbal Chelsea.

Cele 25 de documente facute publice de catre Arhivele Nationale includ "un raport complex catre biroul fostului premier, Tony Blair, despre politica privind OZN-urile", relateaza agentia de presa AFP, citata de Mysinchew.com

Documentele sunt insotite de o fisa a postului de agent al Biroului pentru OZN, descrisa drept munca cea mai stranie din Whitehall.

Potrivit angajatului de la Biroul pentru OZN, care a fost inchis in anul 2009, perceptia potrivit careia acest departament era format din "echipe secrete de specialisti veniti din toate colturile tarii intr-o versiune reala a Dosarelor X" este "pura fictiune".

Dimpotriva, sarcinile de zi cu zi ale Biroului includ furnizarea de rapoarte privind pozitia pe care o are Ministerul Apararii in ceea ce priveste OZN-urile, demararea unor anchete despre OZN-uri si coordonarea specialistilor in obiecte zburatoare neidentificate.

De departe una dintre cele mai ciudate anchete este cea in care un politist a semnalat existenta unui OZN in apropiere de clubul de fotabl Chelsea. O alta ancheta ciudata are lagatura cu trei oameni imbracati in negru care au coborat dintr-un OZN si i-au facut o vizita unui barbat din Lincolnshire.

Aceste documente au fost publicate la cererea inaintata de David Clark - autorul unei carti despre OZN-uri si conferentiar al Universitatii din Sheffield Hallam -prin intermediul Freedom of Information.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta