Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 25 Septembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cimitirul diavolului-un mister neelucidat

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 08 Decembrie, 2014 | Nr. accesari stire 29726 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Cimitirul diavolului-un mister neelucidat

În apropiere de orașul Kova, Rusia, în mijlocul unei păduri se află o pajiște misterioasă, de formă ovală, unde au loc multe fenomene inexplicabile. Locuitorii din apropiere au sculptat pe un copac chipul Satanei, pentru a avertiza pe vizitatori de posibilitatea unor pericole.

Locul este numit Cimitirul Diavolului. Păsările sau animalele care intră pe această pajiște mor, dar cadavrele în mod ciudat nu putrezesc. Vegetația nu prea crește în zonă, iar animalele evită locul. Puținii oameni care au venit aici să studieze locul, s-au plâns de dureri de cap, grețuri, stări de anxietate, iar echipamentele de cercetare s-au defectat brusc. Din păcate, mulți exploratori care au vrut să ajungă aici, au dispărut în taiga rusească.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al unui grup de turiști care au dispărut. În anul 1981, un grup de ufologi a avut succes. Unul dintre participanți spune că în drum spre acea pajişte, au început să se întâmple lucruri nefirești. Acul busolei s-a blocat și arăta numai nordul. Spre seară au început să simtă furnicături în corp, dureri de cap și de dinți. Mai mult, echipamentul pe care-l aveau asupra lor s-a defectat.

În aceste condiții, au decis să se întoarcă. Unii specialiști susțin că aceste fenomene au legătură cu Tunguska, 1908. Regiunea de pădure care a fost distrusă atunci este foarte aproape de această zonă. Suprafața care a fost carbonizată este de 2000 km pătrați.

După incidentul din 1908, păstorii au schimbat traseul animalelor, dar acestea continuau să meargă pe cărările cunoscute. Cele care ajungeau pe această pajiște mureau.

În anul 1920, un grup de localnici, a observat că în mijlocul poienii se află o gaură. Au aruncat o piatră legată de o sfoară, dar după ce piatra a coborât câteva sute de metri și nu au dat de fundul gropii, au renunțat. S-a mai observat faptul că, în apropierea acestei găurii, cadavrele păsărilor aveau culoarea roșie. O altă teorie pe care o susțin unii specialiști susține că în subsolul acestei zone arde un foc mocnit, care emană monoxid de carbon. Se știe că persoanele care mor din cauza inhalării cu monoxid de carbon au fața roșie.

Din păcate, această teorie nu poate explica din ce cauză se defectează aparatura specialiștilor. Rusia are multe locuri unde se produc fenomene stranii, inexplicabile. Unul dintre aceștia este Triunghiul Molebski, din regiunea Perm. Această zonă este printre primele care au fost descoperite și prezintă anomalii. Încă din secolul al XIX lea, localnicii vorbeau despre mașini zburătoare, lumini care pluteau deasupra zonei.  Cel mai important moment a fost în 1980, când un cercetător, pe nume Emil Baciurin, a descoperit pe zăpadă, un cerc cu diametrul de 62 de metri.

Localnicii sunt obișnuiți cu baloanele de foc care zboară deasupra zonei. Din păcate, localnicii au probleme mari de sănătate. Corpul lor se umflă, iar tensiunea urcă și scade în salturi. În nordul Uralului se află Muntele Mort. Se numește astfel pentru că aici s-au petrecut lucruri inexplicabile. În 1959, membrii unui grup de turiști au fost găsiți morți. Nu reușiseră să urce pe vârful muntelui, așa că au stabilit să înnopteze pe povârniș. Inexplicabil, noaptea, toți cei nouă turiști au murit.

Pielea cadavrelor avea o culoare roșiatică, una dintre fetele din grup avea limba smulsă. Cele nouă cadavre nu aveau răni pe corp. Nivelul radiațiilor de pe hainele lor era mult mai mare decât cel normal. Ancheta a fost mușamalizată de către autorități. Nu se știe cu adevărat ce s-a întâmplat. O altă zonă este ce din apropiere de Volvograd, prezintă anomalii care nu au putut fi explicate de către specialiști.

Zona atrage fulgere globulare, în subteran există niște tuneluri care au dimensiuni mari, de 12 metri, iar izvoarele au apă otrăvită.

Localnicii susțin că în acele tuneluri este un oraș subteran al extratereștrilor, de aici, spun ei, și multiple fenomene paranormale care se produc.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
ACUMA LA TV 20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta