Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 04 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Joe Biden: Mitt Romney vrea să pună "din nou picioarele americanilor în lanţuri"

Categorie stire International | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 15 August, 2012 | Nr. accesari stire 7669 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Joe Biden: Mitt Romney vrea să pună

Vicepreşedintele american, Joe Biden, a declanşat marţi o polemică declarând că propunerile republicanului Mitt Romney în ceea ce priveşte băncile înseamnă "să se pună din nou picioarele americanilor în lanţuri", el făcând aceste declaraţii în timpul unei întruniri din Virginia.

"Uitaţi-vă la bugetul lor şi la ce propun ei", a declarat Joe Biden în timpul unei reuniuni de campanie din Danville, în Virginia: Mitt Romney "va lăsa băncile să-şi facă din nou propriile lor legi. Vor să vă pună din nou lanţuri la picioare", făcând referire la faptul că Virginia a fost un stat sclavagist.

Acuzându-l pe Barack Obama că şi-a multiplicat numărul atacurilor la persoană pentru a masca un "bilanţ ratat", tabăra lui Mitt Romney nu a întârziat să reacţioneze. "Dacă ne întrebăm până unde poate merge preşedintele Obama pentru a fi reales, ştim în acest moment că este pregătit să spună că Mitt Romney vrea să pună în lanţuri picioarele americanilor", a declarat Andreea Saul, purtătorul de cuvânt al candidatului republican la Casa Albă, care îl va înfrunta pe Barack Obama pe 6 noiembrie.

O campanie publicitară recentă a democraţilor a suscitat deja polemici. Spotul îl acuza implicit pe Mitt Romney că este responsabil de moartea unei femei bolnave de cancer, decedată după ce soţul ei a pierdut asigurarea medicală şi slujba, după ce compania sa a fost preluată de fondul de investiţie pe care candidatul republican l-a fondat.

Tabăra lui Obama a apărat cuvintele lui Joe Biden: "Timp de câteva luni, republicanii au vorbit despre faptul că «vor desface lanţurile» sectorului privat afectat de legi care protejează americanii", a declarat adjunctul directorului de campanie a lui Obama, Stephanie Cutter.

"De atunci, vicepreşedintele a folosit des o metaforă asemănătoare pentru a descrie necesitatea de a «desface lanţurile» care îngreunează clasa mijlocie", a adăugat aceasta.

"Credem că indignarea echipei lui Romney faţă de comentariile vicepreşedintelui este ipocrită, ţinând cont în special de discursurile propriului lor candidat care a pus în discuţie patriotismul preşedintelui", a menţionat Cutter.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta