Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 22 Februarie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Primim spre publicare : La Arad, finul lui Tăriceanu înfige adânc cuțitul...

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 27 Februarie, 2014 | Nr. accesari stire 709 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Primim spre publicare : La Arad, finul lui Tăriceanu înfige adânc cuțitul...

Finul lui Călin Popescu Tăriceanu, Caius Parpală, cel care conduce din umbră organizația PNL Arad, aruncându-i astfel în ridicol pe liderii PNL local, cei care își imaginează că au un cuvânt de spus în conducerea organizației, spuneam, finul lui Tăriceanu, Caius Parpală, îl înjunghie pe la spate pe naș prin așa-zisele femei liberale, printr-un comunicat dur în care Parpală prin gospodinele din partid consideră că, cităm:

 

            Călin Popescu Tăriceanu nu respectă statutul Partidului Național Liberal. Comunicatul sunând în felul următor: ,,Simona Iorgovan, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Arad, s-a declarat în asentimentul deputatului Lucia-Ana Varga, liderul femeilor liberale din România, care consideră că senatorul Călin Popescu Tăriceanu nu respectă statutul Partidului Național Liberal și încalcă deciziile luate în organele de conducere. Aceasta a reamintit că Delegația Permanentă a Partidului Național Liberal a decis, cu o majoritate covârșitoare, să nu mai continue colaborarea în cadrul USL. Motivul încetării colaborării în această alianță este că PSD nu a dorit să susțină politicile liberale în sprijinul cetățenilor. Aceste politici trebuiau să fie continuate și implementate de oameni de valoare, integri și competenți precum Klaus Iohannis, a cărui credibilitate și prestație politică este foarte bine percepută de cetățeni. Domnul Călin Popescu Tăriceanu trebuie să respecte poziția Partidului Național Liberal, discutată și hotărâtă în ședința de ieri, și nu să poarte negocieri în direcții diferite decât cele votate în Delegația Permanentă a PNL.

„Încă de sâmbătă, Delegaţia Permanentă a OFL s-a pronunţat în favoarea deciziei Delegaţiei Permanente a PNL. De aceea, noi susţinem în totalitate măsurile luate de liderii noştri şi dezavuăm orice încercare de negociere pe care domnul Tăriceanu ar putea-o face, în numele PNL, în diferite direcţii. Domnia sa trebuie să respecte poziţia PNL hotărâtă în şedinţa Delegaţiei Permanente de marţi”, a declarat Simona Iorgovan. "

Șefa OFL ( a nu se citi cumva ,,ofilită"), S.Iorgovan este în asentimentul (ca să o cităm pe dumneaei) lui Caius Parpală și înfige adânc cuțitul în inima celui care până mai ieri era un important lider liberal și fin de căsătorie al sforarului arădean din PNL, Caius Parpală. Asta, evident, în timp ce pe de altă parte, spun surse din anturajul fostului premier Tăriceanu, tot C. Parpală l-a sunat pe senatorul demisionar asigurându-l de tot sprijinul organizației și al său personal. O mostră despre cum se face politică la unele partide în România. Să nu ne imaginăm vreo clipă că gospodina penelistă, lideră de organizație OFL (nu confundați cu offline) și-ar fi putut permite să scoată precum un tromf acest comunicat de presă. Quod erat demonstrandum...share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta