Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 02 Februarie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Dorel Căprar şi Cristian Videscu au fost aleşi în conducerea PES activists România

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 10 Februarie, 2015 | Nr. accesari stire 4098 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Dorel Căprar şi Cristian Videscu au fost aleşi în conducerea PES activists România

În perioada 6-8 februarie 2015 s-a desfăşurat la Braşov Adunarea Generală a PES activists România în cadrul căreia au fost lansate propunerile organizației pentru statutul PSD, soluțiile europene la reformele instituționale ce urmează a avea loc și a fost aleasă noua conducere națională a organizației.

Acest eveniment a reconfirmat faptul că PES activists România este cea mai puternică mișcare politică europeană din România și că a reușit să devină cea mai importantă structură de acest tip din întreaga rețea de peste 80.000 de activiști PES din Europa. Organizația PES activists Arad numără în prezent peste 500 de membri și simpatizanți ceea ce demonstrează din nou faptul că la nivelul organizației județene există foarte multe persoane interesate de temele, dezbaterile și proiectele europene” a precizat Cristian Videscu, reprezentantul județului Arad la Adunarea Generală.

 Acesta a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al PES activists România, coordonator al structurilor PES din Regiunea V Vest iar deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a fost cooptat în echipa naţională de conducere a PES activists fiind ales în funcţia de vicepreşedinte pentru relaţia cu grupurile parlamentare ale PSD din Camera Deputaţilor şi Senat. „În acest moment, PES activists România este, fără doar şi poate, cea mai europeană structură care activează pe scena politică din România. Formăm o echipă tânără dar cu multă experienţă, atât în politică, în PSD, cât şi în domeniul de activitate al fiecăruia dintre noi, şi ne-am propus să demonstrăm că politica poate fi făcută altfel decât prin ipocrizie, populism şi derapaje care să genereze cozi la porţile DNA. În acest context, sunt extrem de bucuros că regiunea noastră a reuşit să promoveze doi oameni noi la nivelul conducerii naţionale, în persoana colegilor mei Marius Bălean, coordonatorul PES Caraş-Severin, care a fost ales prim-vicepreşedinte PES activists România, şi în persoana lui Dorel Căprar, care a fost alături de PES activists de la începutul acestui proiect ambiţios, ales vicepreşedinte pentru relaţia cu aleşii naţionali ai PSD”, afirmă Cristian Videscu.

În cadrul evenimentului a fost de asemenea ales președintele-coordonator național al PES activists România în persoana europarlamentarului PSD Victor Negrescu, iar Janina Sitaru a fost reconfirmată în funcţia de Secretar General. Liderul organizației a adresat mulțumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum și conducerii Partidului Social Democrat, reafirmându-și totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România. „Le mulțumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere și pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România.  Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea și întărirea social-democrației românești, cât și pentru promovarea politicilor europene în țară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democrației românești poate să devină mai eficientă și am propus soluții europene pe teme cheie precum cea legată de finanțarea partidelor. Trebuie să mergem înainte și să îndeplinim toate aceste deziderate. De asemenea, trebuie să lucrăm împreună în continuare pentru a crește rolul organizației noastre, inclusiv în interiorul PSD. Avem nevoie de o recunoaștere mai mare în statutul partidului și cred că tot ceea ce însemnăm ne oferă acest prilej: avem peste 7000 de membri în toate județele - oameni dedicați și implicați, care nu figurează doar pe hârtie; am început dezbaterile pe temele europene încă din 2007, atunci când acestea nu erau de actualitate ca astăzi; ne-am implicat puternic în toate campaniile electorale; am promovat legăturile social-democrației din România cu stânga europeană. Am încredere că vom reuși curând această consolidare în interiorul PSD și doresc să mulțumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că susține acest demers al nostru de recunoaștere mai largă în statutul PSD”, a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES Activists România.

În cadrul adunării generale a PES Activists România a fost de asemenea votată întreaga echipă națională de conducere: secretarul general, prim-vicepreședintele, 10 vicepreședinți, Președintele Consiliului Național, purtătorul de cuvânt.

 

Biroul de Presă PES activists România

           share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta