Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 14 Iunie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ioan Gligor : Administraţia PNL nu este în stare să cheltuiască banii de la Guvern!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 24 Februarie, 2015 | Nr. accesari stire 78381 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ioan Gligor : Administraţia PNL nu este în stare să cheltuiască banii de la Guvern!

PSD Arad constată faptul că în fiecare zi un politician PNL care ar avea treabă în administraţie, iese să atace Guvernul Ponta pentru că nu alocă bani Aradului. În realitate, oricine poate constata că reprezentanţii PDL „revopsiţi” în PNL nu sunt în stare să cheltuiască banii primiţi de la Guvern. „Să luăm două exemple. Primul şi cel mai clar este legat de drumul judeţean Arad – Felnac. Reabilitarea acestui drum importantă a fost blocată mai întâi de combinaţiile politicienilor locali cu Elena Udrea şi Nelu Iordache, care au blocat juridic drumul respectiv. După ce au fost implicaţi în această problemă, pedeliştii din actualul PNL au atacat Guvernul Ponta pentru că nu rezolvă o problemă creată tocmai de ei. Mai departe, după rezolvarea problemei juridice, deşi este un drum judeţean, Guvernul a alocat încă de anul trecut aproximativ 8 milioane de lei pentru reabilitarea drumului, sumă care acoperă aproape în întregime investiţia. Cu toate acestea, reprezentanţii PDL în administraţia judeţeană nu au fost în stare să organizeze o licitaţie corectă, care să reziste în faţa instanţei, pentru a reabilita drumul. Cu alte cuvinte, au venit banii, dar nu sunt în stare să îi utilizeze în interesul cetăţenilor. În loc să se ocupe de aceste probleme, reprezentanţii PNL în Consiliul Judeţean ies toată ziua în presă să atace Guvernul. Un alt exemplu de politicianism şi incompetenţă este oferit de Primăria Arad, care a încheiat anul fără să poată cheltui 400 000 de lei alocaţi de Guvernul Ponta pentru reabilitarea unor străzi. Cred că cetăţenii din orice cartier al Aradului pot indica Primăriei străzi care pot fi reabilitate cu aceşti bani. Încă un exemplu care arată că, în loc să se ocupe de administraţie în interesul cetăţenilor, cei de la PNL se ocupă de campanii de imagine politicianiste”, a spus Ioan Gligor, consilier judeţean PSD.

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta