Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 13 August, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ioan Gligor : Administraţia PNL nu este în stare să cheltuiască banii de la Guvern!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 24 Februarie, 2015 | Nr. accesari stire 74452 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ioan Gligor : Administraţia PNL nu este în stare să cheltuiască banii de la Guvern!

PSD Arad constată faptul că în fiecare zi un politician PNL care ar avea treabă în administraţie, iese să atace Guvernul Ponta pentru că nu alocă bani Aradului. În realitate, oricine poate constata că reprezentanţii PDL „revopsiţi” în PNL nu sunt în stare să cheltuiască banii primiţi de la Guvern. „Să luăm două exemple. Primul şi cel mai clar este legat de drumul judeţean Arad – Felnac. Reabilitarea acestui drum importantă a fost blocată mai întâi de combinaţiile politicienilor locali cu Elena Udrea şi Nelu Iordache, care au blocat juridic drumul respectiv. După ce au fost implicaţi în această problemă, pedeliştii din actualul PNL au atacat Guvernul Ponta pentru că nu rezolvă o problemă creată tocmai de ei. Mai departe, după rezolvarea problemei juridice, deşi este un drum judeţean, Guvernul a alocat încă de anul trecut aproximativ 8 milioane de lei pentru reabilitarea drumului, sumă care acoperă aproape în întregime investiţia. Cu toate acestea, reprezentanţii PDL în administraţia judeţeană nu au fost în stare să organizeze o licitaţie corectă, care să reziste în faţa instanţei, pentru a reabilita drumul. Cu alte cuvinte, au venit banii, dar nu sunt în stare să îi utilizeze în interesul cetăţenilor. În loc să se ocupe de aceste probleme, reprezentanţii PNL în Consiliul Judeţean ies toată ziua în presă să atace Guvernul. Un alt exemplu de politicianism şi incompetenţă este oferit de Primăria Arad, care a încheiat anul fără să poată cheltui 400 000 de lei alocaţi de Guvernul Ponta pentru reabilitarea unor străzi. Cred că cetăţenii din orice cartier al Aradului pot indica Primăriei străzi care pot fi reabilitate cu aceşti bani. Încă un exemplu care arată că, în loc să se ocupe de administraţie în interesul cetăţenilor, cei de la PNL se ocupă de campanii de imagine politicianiste”, a spus Ioan Gligor, consilier judeţean PSD.

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
ACUMA LA TV 08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta