Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 22 Februarie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Dorel Căprar a adus Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților la Arad!

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 03 Martie, 2015 | Nr. accesari stire 46946 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Dorel Căprar a adus Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputaților la Arad!

În premieră națională, ședința Comisiei de Afaceri Europene a Camerei Deputaților a fost organizată în teritoriu, iar prima ședință în afara cadrului Parlamentului s-a desfășurat la Arad. Tema întâlnirii a fost armonizarea pieței muncii cu realitățile economice din România și Uniunea Europeană. La dezbatere au participat și șefi ai instituțiilor deconcentrate și reprezentanți ai mediului universitar. Președinta Comisiei, Ana Birchall, a punctat faptul că prin ieșirea din cadrul convențional al Parlamentului se dorește implicarea unor comunități locale în actul decizional, deschiderea Comisiei de Afaceri Europene spre idei noi și spre dezbateri care să aducă un plus de conoaștere și expertiză. Ea a afirmat că una dintre soluțiile de îmbunătățire a calificării forței de muncă este adaptarea continuă a ofertei educaționale spre nevoile unei piețe a forței de muncă în continuă și rapidă evoluție. La nivel european, există o problemă majoră a șomajului în rândul tinerilor iar factorii de decizie trebuie să răspundă prin politici adecvate acestor provocări.

            „Mă bucur că am reușit să organizăm la Arad prima dezbatere în teritoriu a comisiei de Afaceri Europene a Camerei Deputaților. Consider că dialogul între structurile Parlamentului și reprezentanții comunităților locale sunt binevenite și pentru parlamentari și pentru factorii locali. Este nevoie de un dialog bazat pe argumente din care să se desprindă cele mai bune idei și soluții la provocările momentului. Tema abordată în dezbaterea de la Arad, adaptarea forței de muncă la realitatea momentului, este de mare actualitate și foarte importantă pentru România și pentru Uniunea Europeană”, a spus deputatul Dorel Căprar.

 

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
ACUMA LA TV 11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta