Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Luni, 22 Iulie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII DEALER AUTO:

Dacia Verbita - Arad

Prezentare:

Verbita – Dealer Dacia pentru judetul Arad.

Servicii dealer:

  • vanzari masini noi;
  • showroom;
  • service.

In Arad, firma se bucura de un nume si un prestigiu pe care le-a castigat de-a lungul anilor, fiind un partener si un furnizor prompt, cinstit si eficient, care a stiut sa satisfaca cererile si nevoile celor mai pretentiosi consumatori. Aceste avantaje se datoreaza in mare parte unei bune comunicari intre societate si clientii sai, comunicare care a fost posibila ca urmare a apropierii firmei de cei care beneficiaza de serviciile acesteia, adica consumatorii.

In anul 1994 societatea si-a inceput activitatea cu un singur spatiu comercial, care la inceput era luat cu chirie, iar pana in 2002 numarul punctelor de lucru a ajuns la patru, dintre care doua sunt proprietate.

Anul 2003 a culminat cu un succes incontestabil, fiind anul in care societatea devine Dealer autorizat DACIA Group Renault. Pe o suprafata de 4.000 mp situată in zona industriala a Aradului isi desfasoara activitatea una dintre cele mai moderne reprezentate auto din Vestul tarii, care dispune de un show-room la standarde europene, un atelier service dotat pentru a face fata tuturor necesitatilor si un personal specializat pentru fiecare tip de activitate. Activitatea de dealer a S.C. VERBITA S.R.L. se desfasoara intr-un sistem multilevel care cuprinde atat servicii de vanzari vehicule noi si de ocazie, cat si servicii de service auto in garantie si post garantie pentru autoturisme Dacia, dar si service pentru alte modele de autoturisme, comert cu piese auto.

In anul 2004 societatea a infiintat un nou magazin de desfacere a pieselor auto in orasul Chisineu-Cris.

De asemenea firma a achizitionat o suprafata de 8656 mp pe care s-a construit un mare depozit de piese auto si un atelier de tinichigerie modern, dotat cu cabine de vopsit si standuri de redresare la nivel european.

In anul 2005 societatea a deschis un nou magazin de desfacere a pieselor auto in orasul Ineu. In prezent, reprezentata Dacia Group Renault se intinde pe o suprafata construita de 7000 mp.

De asemenea s-a construit o hala noua pentru activitatile de taximetrie, scoala de soferi si rent-a-car. Societatea detine un parc auto impartit astfel: 208 autoturisme in regim de taxi , 60 autoturisme pentru Rent-a-Car , 5 autoturisme Logan la Scoala de soferi, un camion cu remorca , un autobuz Mercedes, o motocicleta Yamaha, 3 test drive, 3 masini de transport marfa, si 2 asistente tehnice. In decembrie 2005 au fost infiintate firmele : SC VERBITA BROKER DE ASIGURARE SRL, si SC VERBITA PROFILE SRL, societati care impreuna cu SC VERBITA SRL fac parte din grupul de firme VERBITA.

In anul 2006 s-a construit o noua hala de tinichigerie, si o noua hala in care isi desfasoara activitatea departamentul de vehicule de ocazii, scoala de soferi, brokerajul si o noua societate infiintata, SC VERBITA LEASING IFN SA. La aceasta SC VERBITA SRL detine 40% din actiuni. De asemenea a fost marit si diversificat parcul auto rent-a-car si firma a achizitionat doua autotrailere cu care face transport de autoturisme.

In anul 2007, s-a inaugurat punctul de lucru din Calea Timisorii nr.52 care dispune de un showroom pentru vanzarea de autoturisme noi, un service auto modern, scoala de soferi si rent-a-car. Magazinul de piese de schimb existent s-a modernizat cu aceasta ocazie pentru a putea acoperi nevoia de piese auto existenta pe piata.

La jumatatea anului 2008 au fost demarate lucrarile la noul punct de lucru de la Ineu care va cuprinde un service mecanica, lucrari de tinichigerie, scoala de soferi, rent-a-car, vanzari auto, vanzari piese auto si o statie de inspectie tehnica periodica. S-au inceput demersurile pentru obtinerea autorizatiilor si de asemenea a fost intocmit un proiect pentru aceasta hala.

Inceputul anului 2009 se contureaza cu obtinerea licentei de Dealer Autorizat Renault si inaugurarea unui showroom adecvat pentru vanzarea de autoturisme noi marca Renault.

În luna iunie a fost inaugurat punctul de lucru de la Ineu, o investiţie de 1.000.000 de euro care aduce clienţilor din zonă următoarele servicii la standarde europene : vânzări autoturisme Dacia şi Renault precum şi second-hand, service în garanţie şi post garanţie pentru toate tipurile de autoturisme, comercializare piese de schimb, ITP, şcoală de şoferi şi rent-a-car.

Începând cu luna martie 2010 vă aşteptăm într-un ambient placut şi liniştit, la Restaurantul VERBITA din Calea Aurel Vlaicu, nr. 282, în spatele clădirii RENAULT. Restaurantul dispune de un număr de 43 de locuri în incintă şi 36 de locuri pe terasă.

Vă oferim preparate din bucătăria tradiţională românească, maghiară precum şi din cea internaţională, garantând satisfacţia culinară a clienţilor noştri.

Galerie Foto:

Date de contact:

Showroom Dacia:

Adresa: Calea Timisorii, nr.52, Arad, Jud. Arad
Tel.: 0257.278.752; Fax: 0357.434.753
Mobil: 0723.628.885 (consilier vanzari), 0726.316.629 (consilier vanzari)
E-mail: vanzari@verbita.ro

Service Dacia
:

Adresa: Calea Timisorii, nr.52, Arad, Jud. Arad
Tel.: 0257.227.050, 0257.227.056 int. 18
E-mail: mecanica@verbita.ro

Website: www.verbita.ro

Program de lucru:

Showroom Dacia:

Luni – Vineri: 8.00 – 17.00

Service Dacia:

Luni – Vineri: 8.00 – 19.00
Sambata: 8.00 – 14.00

Localizare pe harta:EUROSILVER ARAD
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - LUNI
  04:30 Deşteptarea României
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Quantika
  11:00 Magie pe Baricadă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vitralii
  14:30 Baricada Music
  15:00 Pe Baricadă
  16:00 Fără pleoape la urechi cu Dorin Frandeş
  17:00 Timpul - artă şi ştiinţă
  17:30 Comunitatea mea
  18:00 În Arenă cu Adrian Creţa
  19:00 Aradul de 5 stele cu Daniel Mitre
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 Fără pleoape la urechi
  04:00 În Arenă
  05:00 Aradul de 5 stele
COZACONE
Arhiva Video - Baricada TV
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta