Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 02 Februarie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Afacerile arădene pot fi promovate on-line în mediul de afaceri din China

Categorie stire Actualitati | Autor stire Manuel | Data publicare Marti, 20 Septembrie, 2016 | Nr. accesari stire 3935 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Afacerile arădene pot fi promovate on-line în mediul de afaceri din China

Urmare a solicitării Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad invită reprezentanții mediului de afaceri arădean să se promoveze în China, una dintre cele mai importante piețe mondiale. De altfel, CCIA Arad a făcut demersuri pentru a fi prezent pe platforma respectivă, în vederea obținerii dar și furnizării de informații relevante pentru investitorii arădeni.
Departamentul de Promovare a Investițiilor și Comerțului – Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, a primit din partea Biroului de Promovare Comercial-Economică din China, o notificare potrivit căreia firma chineză Jumoore E-commerce Co. Ltd.  (http://www.jumoore.com/) își propune să realizeze în mod gratuit un portal („pavilion românesc”) prin care să promoveze  produse pentru export românești (produse agroalimentare, lemn, auto, IT etc) și proiecte pentru investiții (în domenii precum infrastructură, agricultură, turism etc) în mediul de afaceri din China.
Până în prezent au fost realizate 23 de pavilioane naționale on-line, pentru state precum SUA, Germania, Japonia, Franta, Rusia, Argentina etc.
Pentru realizarea proiectului, partenerii români (camere de comerț/asociații/organizații etc) vor trebui să semneze un Memorandum de Înțelegere cu firma Jumoore, angajându-se în acest fel la furnizarea permanentă de oferte de produse și proiecte de investiții în limba română și engleză, materialele urmând a fi traduse ulterior în limba chineză de către compania Jumoore.
Dacă sunteți interesați de această oportunitate de promovare și investiții cu firma chineză, vă rugăm să contactați pe ministrul consilier economic, Augustin Iosifescu (șeful Biroului de Promovare Comercială-Economică din China) la adresa de email:augustin@roamb.link263.com sau beijing.economic@mae.roshare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta