Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 19 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Fiica lui Muhammad Ali neagă că tatăl ei ar fi pe moarte

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 04 Februarie, 2013 | Nr. accesari stire 1062 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Fiica lui Muhammad Ali neagă că tatăl ei ar fi pe moarte

Fiica lui Muhammad Ali a negat duminică zvonurile conform cărora tatăl ei ar fi pe moarte, arătând că fostul boxer este acasă şi urmăreşte Super Bowl, transmite AP.

May May Ali adaugă că a vorbit cu tatăl ei duminică dimineaţă la telefon, că acesta se află în casa lui din Arizona şi se uită la televizor la Super Bowl, îmbrăcat cu un tricou al Baltimore Ravens. 'Este în regulă şi azi-dimineaţă vorbea bine', a spus ea într-un interviu telefonic.

Şi soţia fostului boxer, Lonnie Ali, a negat că soţul ei ar fi pe moarte, postând pe Twitter o fotografie a lui Muhammad Ali, îmbrăcat într-un tricou al Ravens, pregătit să se uite la Super Bowl. 'Tot ce vă pot spune este că ţine cu Ravens şi a fost cucerit de Beyonce', a declarat duminică noapte Lonnie în USA Today Sports.

Zvonurile au apărut când fratele lui Muhammad Alin, Rahman, a spus în The Sun că fostul campion mondial al greilor nu mai are mult de trăit. Rahman a afirmat că nu îşi mai văzuse fratele din vară şi că acesta ar putea muri în câtava zile. El a adăugat că Muhammad Ali nu mai poate vorbi şi nu îl mai recunoaşte. 'Fratele meu nu pate vorbi şi nu mă mai recunoaşte. Este foarte bolnav. Poate dura luni sau zile. Este în mâinile lui Dumnezeu. Îi dorim să moară în pace', a spus Rahman. 'Înainte să se simtă atât de rău mi-a spus că nu are dureri. M-a strâns de mână şi mi-a spus: +Rah, am făcut tot ce mi-am propus. Nu plânge pentru mine, nu am dureri.+...Cu cât durează mai mult, cu atât va fi mai greu pentru el', a adăugat fratele fostului campion mondial.

Muhammad Ali, 71 de ani, a câştigat titlul la Jocurile Olimpice din 1960 şi, ca profesionist, a fost de trei ori campion mondial al greilor. În cursul carierei a disputat mai multe meciuri celebre, printre care 'Rumble in the Jungle' în 1974 împotriva lui George Foreman şi 'Thrilla in Manilla' cu Joe Frazier, anul următor. Deşi a fost diagnosticat cu Parkinson în 1984, a continuat să aibă o viaţă activă, iar în 1996 a purtat flacăra olimpică la Atlanta.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta