Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 29 Martie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Călin Popescu Tăriceanu se însoară a cincea oară

Categorie stire CANCAN | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 01 Aprilie, 2013 | Nr. accesari stire 1132 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Călin Popescu Tăriceanu se însoară a cincea oară

Pasiunea pentru mai tânăra sa iubită, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i dă pace şi gata fostului preşedinte al liberalilor Călin Popescu Tăriceanu (61 de ani), care, de frică să nu o piardă, a hotărât să cedeze presiunilor junei şi să accepte să o ia de nevastă, cu acte.

Apropiaţi ai penelistului spun că acesta nu prea era de acord să se însoare pentru a cincea oară, dar, la insistenţele Loredanei, Tăriceanu a cedat şi a hotărât să bată recordul la numărul de n e veste, c i n c i , dintre toţi politicienii români. “După ce a spus da, senatorul s-a dus împreună cu iubita la Clubul Diplomaţilor pentru a negocia şi a semna un precontract pentru nuntă. Localul i s-a părut însă prea mic viitoarei doamne Tăriceanu, aşa că au hotărât să organizeze petrecerea la Palatul Snagov, loc unde încap mult mai mulţi invitaţi”, spun persoane din anturajul celor doi.

Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, pe data de 25 mai, fiind aşteptate peste 500 de persoane, întrucât asta a fost dorinţa Loredanei, să aibă o petrecere ca în poveşti, iar lumea să spună că a fost nunta anului 2013. Totuşi, cei doi viitori miri au o mare problemă dacă vor să spună “Da” şi în faţa lui Dumnezeu, ţinând cont de faptul că Tăriceanu a trecut, de dragul fostei soţii Ioana, cea de-a patra consoartă, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolică nu permite mai multe căsătorii. De altfel, nici dacă ar trece din nou la ortodoxie, senatorul PNL nu are şanse prea multe să primească binecuvântarea unui episcop, întrucât BOR permite numai trei căsătorii, şi acelea doar dacă există motive foarte întemeiate.

Tăriceanu a mai avut patru neveste. Despre prima sa căsătorie, Tăriceanu a mărturisit pentru Libertatea: “Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”. Nu i-a dezvăluit însă identitatea. A doua nevastă a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trântescu, care, în 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr. În acelaşi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani. Au trăit împreună, au un băiat, pe Mihai, iar în 2003 s-au căsătorit - pentru a divorţa în 2011.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
  22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta