Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 18 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

UVVG organizează lansarea de carte: „Identitate națională și iubire de țară”, autor prof. univ. dr. Verginia Vedinaș

Categorie stire Cultura | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 10 Decembrie, 2014 | Nr. accesari stire 7058 ori | Comentarii stire 0 comentarii

UVVG organizează lansarea de carte: „Identitate națională și iubire de țară”, autor prof. univ. dr. Verginia Vedinaș

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad invită arădenii, iubitori de țară, să participe, vineri, 12.12.2014, începând cu orele 12:30, în Aula „Ștefan Cicio Pop”, (B-dul Revoluției, nr. 94-96), din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, la lansarea cărții „Identitate națională și iubire de țară”, autor prof. univ. dr. Verginia Vedinaș.

În cadrul manifestării sunt programate prezentarea cărții de către autoare împreună cu distinse personalități ale vieții publice, precum și dezbateri pe tema abordată în lucrare, în cadrul unei mese rotunde.

Verginia Vedinaş este cadru didactic asociat al Universității de Vest „Vasile Goldiș” – Facultatea de Științe Juridice și cadru didactic titular la Facultatea de Drept din Bucureşti, consilier la Curtea de Conturi a României cu grad de secretar de stat, cunoscut parlamentar al României şi personalitate a lumii juridice din ţara noastră şi străinătate.

Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş este Doctor în Drept, titlu acordat de Universitatea Bucureşti (1998) şi doctor în Filosofie, titlu acordat de Universitatea Bucureşti (2005). Este profesor universitar, conducător doctorat la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept. Absolventă de specializări post-universitare în Luxemburg, Elveţia, Grecia.

În perioada 2004-2008 a fost Senator în Parlamentul României, secretar al Comisiei Juridice de numiri, disciplină şi imunităţi, membru al Comisiei de Afaceri Europene - Comisie permanentă comună a celor două Camere ale Parlamentului, membru în Comisia comună de Elaborare a Codului Electoral al României – secretar; vicepreşedinte al Comisiei de Administraţie Publică, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului.

În anul 2008, prof. univ. dr. Verginia Vedinaş a fost numită de Parlamentul României în funcţia de Consilier de Conturi, la Curtea de Conturi a României, pentru un mandat de 9 ani. Este şeful Departamentului Juridic din cadrul Curţii de Conturi şi autor, sau coautor al unui număr însemnat de lucrări de specialitate, cursuri, monografii, articole şi comunicări ştiinţifice.

Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş este membru fondator şi preşedinte al Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu” şi secretar general de redacţie al Revistei de Drept Public a Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu”.

Uniunea Juriştilor din România i-a decernat d-nei prof. univ. dr. Verginia Vedinaş, în anul 2007, premiul Uniunii Juriştilor pentru lucrarea „Deontologia vieţii publice”, iar în 2008 i-a acordat Diploma de excelenţă pentru colaborarea la lucrarea „Constituţia României, comentariu pe articole”, Editura C.H. Beck, Bucureşti, 2008.

Biroul de presă al UVVG

Daniel Albu



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
ACUMA LA TV 12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta