Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Volkswagen mărește capacitatea de producție la fabricile din China, pentru a face față cererii

Categorie stire Economic | Autor stire Alecu | Data publicare Miercuri, 19 Noiembrie, 2014 | Nr. accesari stire 2737 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Volkswagen mărește capacitatea de producție la fabricile din China, pentru a face față cererii

Volkswagen (VW) va extinde producția de mașini în China peste capacitatea planificată, pentru a face față majorării vânzărilor pe cea mai mare piață a sa, transmite Bloomberg.

Volkswagen majorează capacitatea de producție la fabricile sale din statul asiatic mult peste obiectivul inițial de patru milioane de vehicule pe an, până în 2018, a anunțat Jochem Heizmann, șeful subsidiarei din China a VW.

În 2013, grupul german a produs peste 3,1 milioane de vehicule în China.

În ultimele luni, creșterea vânzărilor VW pe piața chineză a încetinit, deoarece compania germană nu a reușit să producă suficiente vehicule, a explicat Heizmann, într-o conferință de presă desfășurată în orașul Guangzhou.

Volkswagen este lider în topul producătorilor auto străini în China și aici construiește mașini pentru brandurile VW, Audi și Skoda, împreună cu partenerii locali FAW Car și SAIC Motor Corp.

‘‘Este, într-adevăr, o problemă că nu putem produce mai multe vehicule. Fabricile din China ale VW produc anual peste 300 de unități. Lucrăm chiar și în weekend’‘, a declarat șeful subsidiarei din China a VW.

Compania germană pregătește deschiderea unor fabrici în orașe cum ar fi Changsha, a explicat Heizmann. Luna aceasta a început construirea unei fabrici VW în orașul Qingdao.

În următorii cinci ani, vânzările de automobile în China ar urma să înregistreze un avans de până la 10%, a estimat șeful subsidiarei din China a VW.

Volkswagen și-a menținut în primul semestru poziția de lider în topul producătorilor auto străini în China, înaintea grupului american General Motors (GM).

În perioada ianuarie-iunie 2014, vânzările grupului VW în China și în Hong Kong au urcat cu 18%, la peste 1,8 milioane de vehicule, în timp ce GM a înregistrat un avans de 11%, la 1,73 milioane de unități. În 2013, compania germană a depășit pentru prima dată în nouă ani General Motors pe cea mai mare piață auto din lume.

China este cea mai mare piață pentru ambii producători auto și cheia depășirii rivalei Toyota Motor în cursa pentru a deveni producătorul auto cu cele mai bine vândute modele din lume.

Recent, Volkswagen a anunțat că va investi 18,2 miliarde de euro în China până în 2018, pentru a majora numărul modelelor produse în această țară.

Pentru a concura cu VW, General Motors va construi cinci noi fabrici în China până la sfârșitul lui 2015, va investi 12 miliarde de dolari până în 2017 și va lansa 60 de modele noi sau restilizate până la sfârșitul lui 2018.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
ACUMA LA TV 11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta