Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 16 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

2011-Un an negru-portocaliu

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Marti, 10 Ianuarie, 2012 | Nr. accesari stire 2017 ori | Comentarii stire 0 comentarii

2011-Un an negru-portocaliu

 A trecut peste noi un an teribil de greu, un an care ni s-a parut multora nesfirsit-2011. A fost anul in care gasca portocalie s-a dezlantuit impotriva poprului roman cu o rautate ai o indiferenta de neinteles. A fost un an negru-portocaliu, am putea spune. Cele mai aberante masuri care se puteau lua impotriva romanilor s-au luat. Statul social, au decretat Khmerii portocalii, a murit. Trebuie sa moara si romanii care depind de statul social. Ei, nu-i asa ca sunt de dreapta ?!!!

Cineva mi-a spus ca am fost prea sever, prea aspru, numindu-i pe pedelisti Khmeri portocalii. Nu este adevarat. Am avut intrutotul dreptate numindu-i Khmeri portocalii, fiindca au toate apucaturile nemernicilor acelora care au fost Khmerii rosii. Ajunsi la putere , Khmerii rosii au decretat ca lumea incepe cu ei, au impus anul 0 al istoriei si s-au apucat sa demoleze , sa rada de pe suprafata pamintului o intreaga societate.

Khmerii portocalii au decretat moartea statului social si s-au apucat sa demoleze vietile romanilor.Numai ei stiu ce-i bine, numai ei stiu cum trebuie sa mearga societatea romaneasca, pe care s-au apucat sa o loveasca cu o furie dementa. Pina acum Khmerii portocalii, fiind in Europa, totusi, n-au putut sa treaca la exterminarea fizica a romanilor, dupa modelul lor iubit, Khmerii rosii.

Acum vor sa extermine poporul asta amarit prin introducerea unei noi legi a sanatatii. Incet, incet Khmerii portocalii ne vor extermina asa cum au facut iubitele lor modele, Khmerii rosii, cu poporul cambogian. Stai si te intrebi : de ce ??? Oricum gasca portocalie este imbuibata cit incape , oricum banii ajung numai la ei, indiferent prin ce mijloace. E drept citiva pedelisti au ajuns pe mina procurorilor, dar asta numai si numai pentru ca au furat prea mult prentru ei si nu au dat partea cuvenita partidului. Si atunci trebuiau pedepsiti. Trebuiau dati de exemplu. Dar ce au, pentru numele lui Dumnezeu, cu noi, ceilalti ? Pe noi de ce nu ne lasa sa traim ??? Aceasta gasca mafiota, care-si spune partid, e profund nemultumita ca nu are destula putere, ca nu jefuieste destul, ca noua , celorlalti care nu suntem pedelisti, ne-a mai ramas totusi , cite ceva ce ei nu l-au luat inca. Si trebuie sa ni-l ia. De pilda aerul pe care il respiram.

Ca altceva , in afara de viata, dupa cum ii invata modelele lor, Khmerii rosii, ce sa ne mai ia ???

A trecut peste noi un an negru- portocaliu. Cum o fi anul acesta ? Daca scapam de Khmerii portocalii, s-ar putea sa fie un an bun. Dar numai daca scapam de ei......

Dumitru Toma

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
ACUMA LA TV 19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta