Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mai putem repara ?

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 21 Mai, 2012 | Nr. accesari stire 7640 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mai putem repara ?

Dupa ani de zile in care regimul Basescu-Boc au condus tara, aceasta arata ca dupa razboi : adusa in pragul disperarii, jefuita si lovita de prostia guvernantilor. Romania abia, abia isi mai trage sufletul. Populatia este obosita si exasperata de experimentele asa zis ”de dreapta” la care au supus-o pedelistii.

Daca “de dreapta” asta inseamna, ce ne-au aratat pedelistii in acesti ani negrii, in care, au jefuit si s-au comportat cu Romania ca si cu un popor cucerit , care trebuia pus la punct, trebuia disciplinat si exterminat, atunci eu, unul, le doresc sa mai ajunga la guvernare peste o suta-doua sute de ani.

Intre timp, pot sa-si tina ideologia mizerabila si s-o manince !

Desi cred ca nu e buna nici de mancat daca nu ai la dispozitie o tara pe care sa o jefuiesti , s-o umilesti, s-o nenorocesti.

Grea sarcina are guvernul USL. Aceea de a reconstrui ceea ce se mai poate reconstrui din aceasta tara calcata in picioare de pedelisti.

Nu intimplator i-am numit Khmeri portocalii. Ca si nenorocitii aceia de Khmeri rosii care s-au ascuns in jungla cind au pierdut puterea, pedelistii nostri care sunt nevinovati , care nu pricep ce putem noi, ceilalti, sa le reprosam cind ei au condus tara asa de “bine”, doar s-au imbogatit , s-au ajuns , se ascund de furia populara : si-au schimbat culoarea, au inventat tot felul de miscari si asociatii sub umbrela carora se prezinta in alegerile care bat la usa.

“Viermele” acela mic de Boc are chiar curajul sa continue sa afirme ca ei au salvat tara cu politicile lor “de dreapta”.

Fiecare zi ne arata dezastrul pe care pedelistii l-au lasat in urma. Te si apuca disperarea cind vezi disperarea cind vezi ce jaf au facut.

Pe buna dreptate tot mai multa lume cere pedepsirea vinovatilor.

Pe de alta parte trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca acum este nevoie de inteligenta , de dorinta sincera de a construi si de a repara. Altfel, nu avem nici o sansa.

Insa foarte multa lume se intreaba daca se mai poate repara ceva.

Ranile provocate de pedelisti Romaniei sunt atit de grave, atit de profunde , incit te intrebi daca pacientul poate supravietui.

Sa speram ca da, sa-i tinem pumnii noului guvern si sa invatam cit de important este votul nostru. Altfel ne intrebam cu totii : mai putem repara ceea ce au distrus pedelistii ?

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta