Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Cei buni.Cei răi

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 25 Iunie, 2012 | Nr. accesari stire 9201 ori | Comentarii stire 1 comentarii

Cei buni.Cei răi

Printre marile “realizari” ale regimului Basescu se numara si aceasta scindare profunda a societatii noastre in buni si rai.

Cei buni sunt , fireste, pedelistii si admiratorii lui Traian Basescu . Toti ceilalti, care nu sunt nici pedelisti si nici admiratori ai lui Traian Basescu, suntem cei rai.

Cei care nu intelegem si nu ne prosternam in fata “Marelui Conducator”. A “Geniului Carpatilor” . Noi suntem cei rai. Numai ca, odata cu impartirea societatii in buni si rai, “marele Conducator” a revarsat peste noi si tone intregi de ura. Niciodata in societatea romaneasca nu a fost atita ura.

Groasa, palpabila, frecindu-se de noi, murdarindu-ne. Deturnindu-ne de la aspiratiile normale ale unei societati. De fapt daca stai sa te gindesti , ce a realizat in atitia ani de cind este presedinte “marele Conducator” poti sa afirmi cu siguranta un singur lucru : acela ca imbolnavit societatea romaneasca de ura.

Desi alegerile terminate de curind i-au spus clar lui Traian Basescu ca nu-I mai vrem pe pedelisti si nici pe el, Basescu nu poate sari peste propria-I umbra. El este singurul destept , el este singurul care intelege , el este singurul care poate reprezenta Romania.Numai el are voie sa mearga la Bruxelles. Grav este ca in indirjirea lui meschina, Traian Basescu nu mai are limite.

Isi trimite servitorii prin strainate sa il faca de rahat pe primul ministru, doar, doar va putea sa-si mai impuna o data vointa.

Sa ne mai arate o data cine e cel mai tare din parcare.

El, numai el , trebuie sa mearga la Bruxelles. Chiar, in afara de faptul ca a risipit ura cu amindoua miinile peste Romania, ca ne-a umilit de fiecare data cind a putut, ca si-a batut joc de noi tot timpul , sustinind un guvern sinistru, ce a facut Traian Basescu in multii ani de cind este presedintele Romaniei ? Ca de construit nu a construit nimic.

Sinucigasul Adrian Nastase a bagat Romania in NATO si in Uniunea Europeana. Traian Basescu ce a facut pentru tara asta ?

Nimic ! Ah, ba da : a umplut-o de ura ! Mare realizare ! A unui “mare Conducator”… Manifestantii din Piata Universitatii si din toata tara au strigat mereu si mereu un singur lucru : “Jos Basescu” !

Pentru ca el nu mai reprezinta pe nimeni. In nici un caz nu mai reprezinta Romania.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
pt Toma a postat: Luni, 25 Iunie, 2012, 16:13 urmatorul comentariu:
Auzi, facatorule de pace, omul consensului si al iubirii dintre oameni indiferent de sex, rasa, orientare politica si religie, n-ai tu chef sa-ti tragi singur doua palme? Esti atat de idiot, crede-ma. Si by the way: intrarea in NATO din 2001 a fost opera si munca CDR, Guvernul Nastase doar a profitat politic de pe urma acelui eveniment. Eu zic sa te mai documentezi, pesedist imputit care scrie la comanda!
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta