Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 20 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Al doilea zâmbet a lui Dumnezeu

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 06 August, 2012 | Nr. accesari stire 8279 ori | Comentarii stire 2 comentarii

Al doilea zâmbet a lui Dumnezeu

Prima data Dumnezeu ne-a zimbit in Decembrie 1989 cind am scapat de un dictator odios- Ceausescu.

La peste 20 de ani de la Revolutie Dumnezeu ne-a zimbit din nou duminica 29 iulie 2012, cind poporul roman a venit la urne masiv si a spus DA plecarii unui presedinte care si-a batut joc de noi in toate felurile care i-au trecut prin cap. Si poprul roman a venit la vot impotriva teribilului boicot pe care Triana Basescu , „curajosul” marinar, bolnav de frica votului romanilor , l-a orchestrat.

Impotriva boicotului pe care PDL l-a organizat 8 milioane si jumatate de romani au venit la vot. Oricum cu aceasta ocazie ne-am lamurit definitiv ce e cu PDL. Partid profund antidemocratic, care nu are nici o treaba cu viitorul tarii, cu viata romanilor, cu aceasta tara, PDL a dovedit ca singura lui ratiune de a exista este aceea de a-l sluji pe Traian Basescu . Aceasta este si a fost singura ratiune de a exista a PDL. Sper ca romanii sa-si aduca aminte de acest lucru la alegerile generale din toamna si sa se gindeasca daca au nevoie de un partid- de fapt un nou partid- care nu recunoaste esenta democratiei concretizata in forma ei cea mai pura- votul ! „Marele” conducator si PDL s-au dovedit ramasite dezgustatoare ale unei epoci de mult apuse, comunismul.

Nici „curajosul” marinar, nici partidul lui personal , PDL, nu au nici o legatura – cit de mica- cu regulile democratice ale unei societati normale. Totul pentru salvarea lui Traian Basescu ! Minciuni, manipulari si diversiuni, toate au fost aruncate peste noi, doar, doar, „marele”, “curajosul” marinar va fi salvat. Nimic din toate porcariile care s-au revarsat care s-au revarsat asupra noastra nu mai poate sa-l salveze pe Traian Basescu. Din cei 8 milioane si jumatate de votanti, 7 milioane patru sute de mii au spus raspicat ca Traian Basescu trebuie sa plece.

Un vot coplesitor, devastator pentru oricine. Nu si pentru “marele” conducator…. Daca Traian Basescu mai avea o firimitura infima de onoare ar fi trebuit demult sa fi demisionat . Dar votul din 29 iulie 2012 ne-a aratat ca Traian Basescu umbra unei umbre de onoare…

Oricum de intors la Palatul Cotroceni nu se mai intoarce. Pentru ca nimeni nu poate ignora 7 milioane patru sute de mii re romani care i-au spus : PLEACA !

Dumitru Toma



share - facebook    share - twitter
Darius a postat: Luni, 06 August, 2012, 22:51 urmatorul comentariu:
@Dumnezeu: parerea mea e ca are dreptate si decat sa abordezi acest comportament de copil de 10 anisori mai bine ti`ai spune parerea cum si el a facut-o....dar probabil nu esti in stare de asa ceva...deci si prin urmare,mai bine iti ti gura.Amin!.
Dumnezeu ! a postat: Luni, 06 August, 2012, 22:09 urmatorul comentariu:
esti bolnav !
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
ACUMA LA TV 08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta