Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ca la Stalingrad

Categorie stire Editorial | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 08 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 1104 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ca la Stalingrad

USL-ul a cucerit guvernarea si parlamentul insa, de fapt n-a cucerit si puterea. Nenumaratii servitori ai lui Basescu, plantati in ultimii opt ani in diverse institutii ale statului nu-l recunosc de sef decit pe Basescu si nu executa decit ordinele lui, indiferent cit de ticaloase sunt.

Nu se mai stie exact ce este Traian Basescu in clipa de fata, guvernator poate, fiindca cei 7.400.000 de romani care au votat pentru plecarea sa nu il  mai considera presedinte.

Insa servitorii basisti, nu foarte multi insa plantati unde trebuie, fac tot ce pot sa boicoteze guvernul Ponta, asadar sa execute dispozitiile lui Basescu care, se pare, nu concepe Romania decit stind smirna la ordinele lui.

N-are importanta ca PDL si Basescu au distrus toata tara, ca au facut nenumarate porcarii in timpul guvernarii lor care acum ies incet-incet la iveala in fiecare minister.

Incercarea lui Basescu de a transforma Administratia Prezidentiala intr-un super-minister de externe, dezvaluie pofta nesatula a acestui om de putere, de dorinta de a controla totul.

Nu l-au interesat niciodata pe Traian Basescu romanii in general. Rolul nostru, al romanilor, a fost unul singur : acela de a pica in fund de admiratie la indiferent ce face “marele” Conducator….

Numai ca lucrurile s-au schimbat. A fost referendumul ! Si 7.400.000 de romani i-au spus lui Basescu sa plece. Oricit ar fi el de SMECHER, 7.400.000 de romani erau gata-gata sa-l termine pe Basescu. Si totusi, el, SMECHERUL Traian Basescu, continua sa lupte impotriva USL-ului, sa-I puna toate piedicile posibile.

Ba mai mult, incearca cu disperare sa incropeasca o asa numita grupare de “dreapta” in jurul iubitului sau PDL, doar, doar il aduce iarasi in carti. Fiinca el este SMECHER !

Distantindu-ne putin, privind lucrurile rece, obiectiv, situatia guvernului Ponta pare aidoma cu cea de la Stalingradul asediat de nemti. Totul este acum daca guvernul Ponta si USL-ul rezista la atacul servitorilor lui Basescu sau nu.

Un lucru uita Basescu : pe cei 7.400.000 care i-au spus sa plece acasa…. Si n-ar trebui sa o faca !

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
ACUMA LA TV 11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta