Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Au pierdut lupta dar nu se predau

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 03 Iunie, 2013 | Nr. accesari stire 1187 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Au pierdut lupta dar nu se predau

Ieşită cu greu din guvernarea băsisto-pedelistă, România, bolnavă şi obosită, îşi revine cu mare greutate. Semn clar de boală profundă, în urmă cu două săptămâni presa din România avea un singur subiect: ce mănâncă, cum doarme acel nimeni care este Gigi Becali. Săptămâna care a trecut un alt scandal: cel dintre "Antena 1" şi RDS-RCS. În acest carusel al scandalurilor a trecut aproape neobservată ştirea că Daniel Morar, căţeluşul ascultător al lui Băsescu, vrea să demisioneze din magistratură. Te şi întrebi: cum i-o fi dat Dumnezeu gândul cel bun? Probabil că postul de judecător la Curtea Constituţională nu este suficient pentru orgoliul "marelui" jurist care este Daniel Morar. Probabil! Pentru că orice ar face Băsescu, oamenii lui înţeleg că au pierdut partida. O partidă care a stăpânit la modul discreţionar România. Din care au făcut tot ce au dorit.


Dar iată că încet, încet, înnebunitor de încet, România iese de sub stăpânirea găştii portocalii. Se pare că este un efort gigantic acela de a readuce ţara cât de cât la normalitate. Acela de a face o ţară jefuită, batjocorită şi umilită de gaşca prtocalie, să funcţioneze. Pentru că pedeliştii au pierdut lupta dar nu se predau. Monumentul naţional de ură şi răutate care este Monica Macovei, de pildă, continuă cu o îndârjire incredibilă să facă rău României de fiecare dată când poate. Şi ca ea, mulţi alţii.


Disperarea lor, a fantomelor pedelisto - băsiste, te obligă să te gândeşti la cât de mari au fost avantajele pe care le-au peirdut. La cât de gustos a fost exerciţiul puterii pentru gaşca portocalie. Şi ne mai gândim la ceva: la cât de obligaţi suntem noi românii să nu mai lăsăm să se întâmple aşa ceva. Ca o gaşcă de hrăpăreţi să ia puterea în România. Desigur, gaşca portocalie nu ar fi avut nici un spor fără Băsescu, Dumnezeul şi liderul lor. Să sperăm că noua Constituţie ne va feri pe viitor de asemenea perioade sinistre. Să sperăm...


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta