Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

S-a reactivat Curtea cu Servitori

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 01 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1890 ori | Comentarii stire 0 comentarii

S-a reactivat Curtea cu Servitori

Cea mai sinistră şi băsistă instituţie a statului român, Curtea Constituţională, sau mai bine zis Curtea cu Servitori, s-a reactivat şi şi-a reluat deciziile împotriva românilor. La ordinul "marelui" Conducător!


Vă amintiţi cum la ceremonia de numire a noilor judecători, "marele" Conducător le-a spus că nu-i place cum s-a revizuit Constituţia şi, în faţa naţiunii, le-a dat ordin să boicoteze această revizuire care nu îi aparţine "marelui" Conducător şi prin urmare nu poate fi bună! Şi Curtea cu Servitori s-a conformat imediat. Legea privind modificarea pragului la referendum la 30% de la 50% nu au putut să o declare neconstituţională, pentru că nu era nimic neconstituţional în ea, dar au inventat altceva: da, legea este constituţională, a zis Curtea cu Servitori, dar se poate aplica abia peste un an.


Acest individ mărunt, acest nimeni care se numeşte Băsescu şi care în aproape zece ani de "domnie" nu a făcut nici măcar un lucru bun pentru România, continuă să distrugă tot ce poate. Acum, pentru că nu i-a aprobat parlamentul legea lui de modificare a Constituţiei, actuala revizuire a Constituţiei a devenit Constituţia unei "găşti" cu care, nu-i aşa, "marele" Conducător nu poate fi de acord!?


Nu ştiu cum va reacţiona conducerea USL, nu ştiu ce va face la acest nou blocaj pe care acest duşman al României, Traian Băsescu, îl pune din nou la cale cu o bucurie dementă, dar trebuie să-şi păstreze calmul şi să-şi pregătească bine de tot cărţile. Eventual să amîne chiar revizuirea Constituţiei. Nu ştiu ce vor face la acest atac dezlănţuit a lui Băsescu dar timpul curge în defavoarea "marelui" Conducător. Poate de aici disperarea lui Băsescu? Poate de aici nevoia asta bolnavă de a mai dovedi o dată că el e cel mai tare din parcare, că dacă el nu vrea nimic nu se poate face în România? Poate. Oricum liderii USL plătesc acum faptul că nu s-au dus până la capăt cu demiterea lui Băsescu. Pe cine nu-l laşi să moară nu te lasă să trăieşti...


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
  10:00 Documentar
ACUMA LA TV 11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta