Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Un amărît de care tot vom scăpa

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Marti, 09 Iulie, 2013 | Nr. accesari stire 1102 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Un amărît de care tot vom scăpa

În sfîrşit, Institutul Naţional de Statistică - cu o întîrziere nepermisă - ne spune cîţi suntem după recensămîntul din 2011. Şi, mai ales, ne spune că peste 18 ani suntem 16.200.000. Adică, referendumul de anul trecut a fost perfect legal, cei 8.500.000 care au participat depăşind cu vreo 300.000 pragul de 50%.  Aşadar, dacă mai avea cineva vreo îndoială că Traian Băsescu a fost demis de poporul român în cea mai deplină legalitate poate să uite această îndoială.


"Marele" Conducător se dovedeşte clar, limpede, un preşedinte ilegal, un amărît disperat care are ghearele înfipte în fotoliul de la Cotroceni. Şi el şi noi, alegătorii, ştim că este un preşedinte ilegal. Prin decizia aberantă a Curţii Consituţionale încă mai este la Cotroceni. Deşi nu ar trebui să mai fie. Dar încă mai este, pentru că nu se dă dus în ruptul capului.


Demnitate, onoare... Astea sunt lucruri necunoscute pentru Traian Băsescu. Oricine altul şi-ar fi dat de mult demisia şi, văzînd că poporul nu-l mai vrea, ar fi plecat de mult. Şi cînd te gîndeşti că acest preşedinte ilegitim are tupeul teribil să ne facă pe noi albie de porci, să ne facă popor de mîna a doua, să ne jignească în toate felurile în care îi vine la gură... Să nu înnebuneşti? Un nimic care s-a cocoţat în fotoliul de la Cotroceni ne dă nouă lecţii! Pentru că, nu-i aşa, numai nimicul Traian Băsescu înţelege ce este bine pentru noi şi pentru România.


După referendumul de anul trecut se părea că  Traian Băsescu a înţeles cît de tare îl dispreţuieşte poporul român şi a hotărît să facă un pas înapoi, să stea în sfîrşit în cutiuţa lui de preşedinte, cuminte, pînă la terminarea mandatului. Nici vorbă! A început iarăşi să scoată capul cu obrăznicie. Dar degeaba! Acum ştim cu siguranţă că este un preşedinte ilegal. Un amărît de care tot vom scăpa.


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta