Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 07 Decembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Gică-Contra Băsescu

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 05 August, 2013 | Nr. accesari stire 1320 ori | Comentarii stire 2 comentarii

Gică-Contra Băsescu

Zilele trecute s-a împlinit un an de cînd românii l-au trimis acasă pe Traian Băsescu, acela care de un an de zile ocupă ilegal fotoliul de la Cotroceni. Ilegal pentru că în conformitate cu datele publicate de Institutul Naţional de Statistică referendumul de anul trecut a făcut pragul de 50%. Orice om care ar fi avut o brumă de onoare şi-ar fi prezentat demisia. Dar nu Băsescu...


El nu numai că nu ştie nici măcar ceea ce este onoarea, dar, după ce a rămas preşedinte aşa cum a rămas, se dovedeşte şi de către pădure şi continuă să facă tot ceea ce poate împotriva românilor pe care îi urăşte. După aproape zece ani de mandat jalnic, în care nu poate să ne arate nici măcar o singură realizare deosebită, o singură măsură cu care să poată spune că se mîndreşte, Băsescu continuă să facă ceea ce a făcut întotdeauna: scandal, acuzarea tuturor celor din jur pentru tot ceea ce nu-i convine, minciună cît încape şi, mai ales, boicotarea guvernului care nu mai stă în patru labe în faţa lui.


Toate aerele astea de "mare" Conducător - ceea ce Băsescu nu a fost NICIODATĂ - i-au adus dispreţul şi, în final, ura românilor pe care nu a mai putut să-i păcălească, să-i manipuleze şi care, sătui de acest "mare" şi nereuşit Conducător - care numai rău a făcut României - i-au spus să plece acasă. Să ne lase în pace pe noi, proştii, care ne-am săturat de el, "marele" Conducător. Ţi-ai găsit!


Ca o lepră pe obrazul ţării, cu un tupeu absolut incredibil, Băsescu se ţine cu dinţii şi ghearele de scaunul de la Cotroceni şi continuă să se opună la tot ce mişcă în ţara asta şi nu este ideea lui. De nenumărate ori m-am întrebat de unde a putut să apară acest individ plin de ură care, iată, continuă să-şi bată joc de viaţa noastră. Băsescu face parte din sechelele comunismului şi probabil este un loc de penitenţă prin care trebuie să trecem în drumul nostru chinuit spre democraţie. Important este să nu mai repetăm niciodată acest monument din istoria noastră. Şi să deschidem bine ochii atunci cînd ne alegem preşedintele.


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Doina a postat: Vineri, 16 August, 2013, 10:17 urmatorul comentariu:
Sa te conduca pe tine Sorine draga, ca noi ne descurcam!
sorin a postat: Marti, 06 August, 2013, 12:04 urmatorul comentariu:
Basescu este cel mai bun conducator pe care il are si l-a avut Romania vreodata - pacat ca nu este lasat sa ne conduca asa cum trebuie.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
ACUMA LA TV 09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta