Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 16 Aprilie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Ponta să nu mai facă prostii

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 12 August, 2013 | Nr. accesari stire 1166 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Ponta să nu mai facă prostii

În ultimele zile "marele" Conducător a atacat din nou guvernul, a dat din nou indicaţii ca în vremurile lui "bune". Profitînd de absenţa din ţară a celor doi lideri USL, Ponta şi Antonescu, "marele" Conducător s-a trezit că România este din nou terenul lui de joacă. Şi s-a apucat - într-un stil tipic securist - să dea în guvern, să ne explice ce şi cum e cu autostrăzile, de parcă aproape zece ani nu el a făcut şi a numit cele mai slabe guverne din istoria României. Dar nenumăratele guverne Boc şi Ungureanu aveau o calitate esenţială în ochii "marelui" Conducător: stăteau smirnă în faţa lui. Nu-i ieşeau din cuvânt.


Acum, cînd aveau un guvern care nu mai stă în patru labe în faţa lui Băsescu, guvernul este incapabil, ineficient şi el "marele" Conducător se simte obligat să ne atragă atenţia. Lăsînd de o parte faptul că Băsescu minte aşa cum respiră, să ne aducem aminte că în urmă cu cîţiva ani "marele" Conducător  ne explica nouă, românilor, că nu avem nevoie de autostrăzi, că în România nu există atîta trafic încît să se impună construcţia de autostrăzi. Tot "marele" Conducător - pe vremea cînd era şi prim ministru - a numit, ocrotit şi binecuvîntat o serie de miniştrii ai Transporturilor care aveau o singură calitate: erau nişte nulităţi perfecte. Aşadar, ultimul om din galaxie care are dreptul să critice guvernul este Traian Băsescu. Dar ispita a fost prea mare pentru Băsescu: cei doi lideri USL erau plecaţi şi nu s-a putut stăpîni să le tragă una pe la spate să-şi mai facă un pic de propagandă de doi bani, conform principiului - cînd pisica nu-i acasă...


Pe de altă parte iresponsabilul ăsta de Ponta a început să facă tot ceea ce poate împotriva USL. Iresponsabilul ăsta de Ponta nu ştie că pînă nu scăpăm de Băsescu nu are dreptul să-şi ia concediu? Că fiind prim ministru, nu are voie să-i lase România ca teren de joacă lui Băsescu! Că obrăznicia "marelui" Conducător nu are margini? Pentru binele lui şi al nostru, al românilor, Ponta ar trebui să ştie lucrurile astea. Şi să nu mai facăî prostii.


Dumitru Toma



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
ACUMA LA TV 06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta