Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Sambata, 03 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

O mare brambureală

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 30 Septembrie, 2013 | Nr. accesari stire 889 ori | Comentarii stire 0 comentarii

O mare brambureală

Cei care au trăit în ultimii ani în România, adică majoritatea cetăţenilor aceste ţări, ştiu ce dezastru fără seamăn a lăsat în urmă guvernarea Băsescu - Boc. Aşa numita "ciumă portocalie" a lăsat în urma ei numai ruine, o ţară obosită şi înfiorător de tristă în care nimic nu mai funcţionează. Tocmai de aceea românii au ales USL într-o proporţie copleşitoare. Cu speranţă, cu convingerea că guvernarea de stînga - venită după ciuma portocalie, de "dreapta" a lui Băsescu - Boc - va aduce puţină speranţă, puţină încredere în viitor.


Însă...a apărut acest Boculeţ - Ponta, pe care nu l-am bănuit că ar fi un admirator fanatic al sinistrului Boc, marioneta aceea a lui Băsescu, de care nu pot să-mi amintesc decît cu un fior de dezgust nemărginit. Nici unul dintre noi nu şi-a imaginat că Ponta va putea face minuni, dar ne-am imaginat că va avea demnitatea să îşi respecte promisiunile din campanie. Mai ales pe aceea care spunea că va îndrepta toate nedreptăţile regimului Băsescu - Boc.


Ajuns la putere Ponta a devenit fulgerător Boculeţ - Ponta, dîndu-şi arama pe faţă şi cuntinuînd aceeaşi politică antinaţională începută de mentorul lui secret - Boc. Actualul acord cu FMI a fost negociat de Boculeţ - Ponta cu aceeaşi indiferenţă faţă de suferinţa oamenilor ca şi a lui Boc. Din cauza faptului că nu este în stare să ia decizii Boculeţ - Ponta păstrează aceeaşi austeritate prost înţeleasă cînd vine vorba de oamenii de rînd. Societatea românească, unită de ura faţă de Băsescu, este din nou ruptă în două de proiectul Roşia Montană. Se pare că pentru Boculeţ - Ponta contează numai interesele politicienilor. O mare brambureală stăpâneşte societatea românească. O societate obosită, sărăcită şi ajunsă la capătul puterilor.


Încontro ne îndreptăm? Ce vrea să facă acest Boculeţ - Ponta cu noi? Cred că PSD-ul ar trebui să se gîndească serios la înlocuirea lui Boculeţ - Ponta cu un politician serios. Are destui oameni de valoare.


Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - SAMBATA
  06:00 Baricada Music
  07:00 Baricadaţi în voie bună
  08:30 Desene animate
ACUMA LA TV 10:00 Documentar
  11:00 Sufulcă-ţi zilele
  11:30 Fără pleoape la urechi
  12:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  13:30 Magic Summer
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Documentar
  17:30 Baricada Music
  18:00 Aradul de 5 stele
  19:00 Magie pe Baricadă cu Cătălin Pintea
  19:30 Film Artistic
  21:30 Vinovaţii fără vină
  22:30 Film documentar
  23:30 Baricadaţi în voie bună
  02:30 Vinovaţii fără vină
  03:30 Film documentar
  04:30 Baricada Music
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta