Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 21 Septembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Marile manevre!

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 02 Decembrie, 2013 | Nr. accesari stire 1070 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Marile manevre!

Mai avem un an şi scăpăm de individul acesta care ocupă fără nici un rost scaunul de la Cotroceni. La anul, pe vremea asta, un nou preşedinte va ocupa fotoliul de la Cotroceni şi acest individ mărunt şi meschin nu va mai însemna nimic în ţara aceasta. Fie vorba între noi, Traian Băsescu nu mai înseamnă nimic nici acum, atîta doar că se străduie din răsputeri să facă rău cît de mult încape României. În rest, chiar nu mai înseamnă nimic...

Săptămîna care a trecut a fost plină de vizita premierului chinez. Vizită cu adevărat istorică, foarte importantă pentru România. Nebăgat deloc în seamă, individul de la Cotroceni a răbufnit în toată uraşi meshinăria lui şi a convocat un CSAT taman cînd Ponta avea o seria de întîlniri cu premierii statelor prezenţi la Bucureşti. Aşa, de al dracului! Cum adică, guvernul îl ignoră pe el, "marele" Conducător? Şi tot aşa, de al dracului, nu i-a invitat la Cotroceni nici pe premierii prezenţi la Bucureşti, cu excepţia celui chinez.

Te întrebi pe bună dreptate de ce dracu îi mai plătim acestui individ atîtea facilităţi dacă el nu e în stare să-şi facă datoria faţă de România? La ce îi trebuie Palatul Cotroceni dacă el nu e în stare să-i primească pe cei 15-16 premieri veniţi în ţara noastră? De altfel, individul de la Cotroceni nu a fost în stare niciodată să facă ceva bun pentru România... În afară de manevrele nesfîrşite pentru interesele personale. Acum, "marele" Conducător este speriat la culme de comisia ce va cerceta achiziţia moşiei de la Nana. Sau mai bine spus, va cerceta dedesubturile acestei achiziţii.

Sînt convins că individul de la Cotroceni face mari manevre ca să nu afle comisia parlamentară cum a devenit el peste noapte mare moşier. Are lucurui serioase de făcut... nu să-şi bată capul cu ceea ce ar fi bine pentru România. Mai un pic şi scăpăm de acest individ sinistru.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
ACUMA LA TV 21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta