Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 01 Octombrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

"Marele" Conducător penibil

Categorie stire Editorial | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 10 Februarie, 2014 | Nr. accesari stire 1320 ori | Comentarii stire 0 comentarii


A trecut prima lună din ultimul an al mandatului lui Traian Băsescu, "marele" Conducător al României. Mai e foarte puţin şi, până la urmă, vom scăpa, în sfârşit, de acest "mare" Conducător care a făcut atâta rău acestei ţări amărîte. El şi oamenii lui, nişte incompetenţi a căror singură calitate era aceea de a-i executa fără crîcnire ordinele. Acum, "marele" Conducător se dă de ceasul morţii cu noul Cod Penal, realizat de oamenii lui, promulgat de însuşi "marele" Conducător şi intrat în vigoare de la 1 februarie. Aşa cum face de aproape zece ani "marele" Conducător nu a pierdut prilejul să ne amintească - de parcă am fi putut uita - cît de penibil poate să fie.

Adică oamenii săi îl fac, tu, Traian Băsescu îl promulgi şi te repezi ca un cîine turbat la prostălăul ăla de Ponta pe care îl ameninţi că dacă nu aduce corecturile de rigoare Codului Penal prin Ordonanţa de Urgenţă se dovedeşte a fi tatăl hoţilor din România. Cît de penibil poate fi acest individ care se încăpăţînează să ne creadă preşedintele României, deşi 7.400.000 de români i-au spus să plece, să ne lase în pace. Marea durere a lui Băsescu este aceea că iubiţii lui procurori nu vor mai putea  asculta pe toată lumea, cum s-a întîmplat atîţia amar de ani sub domnia lui...

Da, statul băsist a investit miliarde de euro în echipamente de ascultare a populaţiei, dar atunci cînd s-a prăbuşit avionul cu doctori, investiţiile statului nu au fost în stare în stare să găsească avionul prăbuşit. Inutilul STS - care geme de echipament ultra-performant şi care s-a deprofesionalizat în aceşti zece ani - s-a dovedit a fi bun de nimic. Acest "mare" Conducător penibil, care şi-a făcut pantofii cu ţara aceasta pe care o dispreţuieşte, mai are curajul să ne spună, plin de morgă, că va fi preşedinte pînă în ultima zi a mandatului. De parcă el, acest om de nimic, urît şi rău, ar fi fost vreodată, cu adevărat, preşedintele României.

Dumitru Tomashare - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta