Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Marti, 06 Decembrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Hotelul de lux din adâncuri - complexul subacvatic unde o săptămână de cazare va costa 18.500 de euro (VIDEO)

Categorie stire Generale | Autor stire Lit | Data publicare Marti, 27 Noiembrie, 2012 | Nr. accesari stire 901 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Hotelul de lux din adâncuri - complexul subacvatic unde o săptămână de cazare va costa 18.500 de euro (VIDEO)

Un hotel de lux subacvatic dotat cu restaurant, sală de sport şi chiar o capelă de nuntă, situat la aproximativ 12.000 de metri sub apă, are ca ofertă de cazare o săptămână pentru circa 18.500 de euro de persoană.


Aflat la 12.000 de metri sub apă, în laguna unei insule private din Fiji, complexul de vacanţă Poseidon Undersea Resort va cuprinde 25 de apartamente, precum şi un restaurant, bar, o sală de sport şi o capelă subacvatică de nuntă, informează Daily Mail.


Poiectul inovativ a apărut din ideea lui L. Bruce Jones, şeful companiei U.S. Submarines, Inc.


Pentru 15.000 de lire (aproximativ 18.500 de euro) de persoană pe săptămână, chiriaşii se vor bucura de serviciile complexului subacvatic, care va fi accesat printr-un lift de pe ţărmul insulei.


La suprafaţă vor fi 51 de camere de hotel în plus, precum şi un număr de restaurante şi de baruri, un spa, terenuri de tenis şi un teren de golf.


Un aspect menit să fie un mare punct de atracţie pentru vizitatori va fi peisajul subacvatic impresionant, plin de fenomene biologice surprinzătoare, precum peştii tropicali şi reciful de corali.


Pentru explorarea acestei lumi din adâncuri, cei cazaţi în hotel vor avea acces la patru submarine personale puse la dispoziţie de complex.


Deşi modulele transparente i-ar putea descuraja pe viitorii chiriaşi în privinţa intimităţii, acestea vor fi dotate cu jaluzele care vor putea fi trase peste ferestre.


De asemenea, vizitatorii îngrijoraţi de problemele de siguranţă care ar putea fi puse de o perioadă lungă petrecută sub apă sunt asiguraţi că astfel de temeri sunt nefondate.


Reprezentanţii complexului pretind, pe site-ul acestuia, că edificiile lui sunt bazate pe designul submarinelor pentru pasageri, pe care le descriu drept "cele mai sigure forme de transport din lume din punct de vedere statistic".


Modulele diverse ale hotelului sunt separate în ceea ce priveşte structura, aceasta însemnând că fiecare dintre ele poate fi închisă în cazul în care apare o problemă. De asemenea, camerele din plexiglas pot fi detaşate de fundul mării şi ridicate la suprafaţă dacă este necesar.


Conceptul complexului Poseidon s-a dezvoltat timp de mai mulţi ani, timp în care Jones şi partenerii lui au căutat capitalul necesar pentru a-şi transforma designurile cuprinzătoare în realitate.


Potrivit acestora, odată ce vor strânge suma necesară pentru începerea construcţiei, va fi nevoie de doar doi ani pentru a construi complexul subacvatic.

 share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - MARTI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 În Arenă
  11:30 Baricada Music
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Conferinţa de presă
  14:00 La Graniţele Cunoaşterii
  15:00 Magie pe Baricadă
  15:30 Vitralii
  17:00 Documentar
  18:00 Sufulcă-ţi zilele cu Iulian Leonard
  18:30 Mapamond Românesc cu Antoniu Martin
  19:30 Comunitatea Mea
  20:00 Pâine şi Circ cu Adrian Creţa
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Pâine şi Circ
  03:00 La graniţele cunoaşterii
  04:00 Mapamond românesc
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta