Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Vineri, 07 Octombrie, 2022
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Kaspersky a lansat Internet Security Multi Device 2015

Categorie stire Generale | Autor stire Alecu | Data publicare Joi, 04 Septembrie, 2014 | Nr. accesari stire 1914 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Kaspersky a lansat Internet Security Multi Device 2015

Kaspersky Lab a lansat cea mai noua versiune de produs pentru utilizatorii individuali. Solutia se numeste Kaspersky Internet Security-Multi Device 2015 si este disponibila pe OS X, Windows si Android.

Webcam Protection

Webcam hacking sau interceptarea imaginilor prin intermediul webcam-ului reprezinta una dintre modalitatile in care poate fi utilizat malware-ul pentru spionaj online. Multi utilizatori acorda mai putina atentie la ceea ce ar putea fi inregistrat pe webcam-urile lor, desi camera ar putea capta imagini ale documentelor cu date bancare, carduri de credit sau activati personale pe care utilizatorii ar prefera sa nu le expuna.

Expertii Kaspersky Lab au dezvoltat Webcam Protection pentru clientii care doresc sa se asigure ca nu sunt supravegheati fara stirea sau consimtamantul lor. Acest program ajuta la monitorizarea programelor care incearca sa se conecteze la webcam, avertizeaza utilizatorul cu privire la tentativa de acces si , daca este necesar, blocheaza accesul la webcam.

System Watcher

Una dintre cele mai grave amenintari pentru documentele, fotografiile si muzica utilizatorilor provine de la asa-numitul cripto-malware, sau malware-ul care cripteaza fisiere si cere o rascumparare inainte de a restabili acesul utilizatorilor la informatiile personale. Odata ce datele sunt criptate, nici macar eliminarea malware-ului nu poate restabili accesul la fisiere.

Modulul Kaspersky Lab-System Watcher analizeaza toate procesele care ruleaza pe sistmeul de operare, avand si o noua functie de back-up al datelor. Atunci cand System Watcher detecteaza un program suspect care incearca sa modifice un fisier al utilizatorului, creeaza automat un back-up pentru acel fisier, independent de orice modificare externa. Daca observatiile ulterioare indica faptul ca programul era periculos, schimbarile vor fi inversate.

Wi-Fi Security Notification

Aceasta functie vericica siguranta hotspot-urilor Wi-Fi si informeaza utilizatorul despre orice amenintare potentiala, cum ar fi conexiunea la o retea vulnerabila sau transmiterea unei parole nesigure prin intermediul internetului. Utilizatorii primesc, de asemenea, sfaturi si recomandari cu privire la configurarea sigura a retelei Wi-Fi din propria casa.

Pe langa aceste beneficii, Kaspersky Internet Security Multi Device 2015 include si alte imbunatatiri precum:

    actualizari si upgrade-uri automate atunci cand sunt disponibile versiuni mai noi.

    au fost aduse imbunatatiri si modulului Safe Money, pentru a proteja tranzactiile financiare online in fiecare etapa. Noua versiune Safe Money blocheaza terte aplicatii care tintesc accesarea clipboard-ului browser-ului web, care pot contine temporar date confidentiale.

    pentru utilizatorii de retele Wi-Fi platite, conexiuni 3G sau LTE, solutia include acum functia Cost Aware Networking, care reduce cantitatea de informatii comunicate de produs prin internet (functia Cost Aware este disponibila de la versiunea Windows 8 in sus)

    au fost introduse imbunatatiri si modulului anti-phishing, mai exact tehnologiilor de analiza de text, imagine sau link-uri web care ajuta utilizatorul sa evite pagini web nedorite si periculoase.

    meniul principal si interfata au fost unite pentru toate produsele, iar acum utilizatorii pot accesa aplicatii cu usurinta, indiferent de sistemul de operare sau de versiunea produsului folosit. De asemnea, consumul de resurse este mai scazut.

    Nikita Shvetsov, CTO in cadrul Kaspersky Lab a declarat:

        In zilele noastre, utilizatorii acceseaza rar internetul de pe un singur dispozitiv. Astfel, ei trebuie sa fie constienti de varietatea amenintarilor online si de masurile de siguranta pe care trebuie sa le adopte. Expertii Kaspersky Lab au dezvoltat o solutie care opereaza pe mai multe platforme si care permite utilizatorului sa administreze cu usurinta programe de securitate pe Windows, OS X si alte dispozitive care utilizeaza Android, sub o singura licenta. Tehnologiile integrate in Kaspersky Internet Security Multi Device 2015 si-au dovedit eficacitatea nu doar in testele Kaspersky independete, dar si in practica, protejand zilnic 300 de milioane de utilizatori din intreaga lume.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - VINERI
  05:00 Documentar
  06:00 Sufulcă-ţi zilele
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea show
  10:00 Quantika
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Magie pe Baricadă
  13:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  14:00 Deşteptarea României
  16:00 Mapamond românesc
  17:00 Comunitatea mea
  17:30 Ţinta noastră: Sănătatea cu Minodora Hrimiuc şi Daniel Ţinte
  18:30 Pe Baricadă cu Dorel Zăvoianu
  19:30 Vitralii cu Eugen Marinoff
  21:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 22:00 Baricadaţi în voie bună
  23:30 Retro Zone
  01:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  02:30 Pe Baricadă
  03:30 Vitralii
  05:00 La graniţele cunoaşterii
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta