Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 21 Septembrie, 2023
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Lorin Fortuna : Adevărul despre dispariția lui Vladimir Putin

Categorie stire INCENDIAR | Autor stire Alecu | Data publicare Luni, 16 Martie, 2015 | Nr. accesari stire 75198 ori | Comentarii stire 4 comentarii

Lorin Fortuna : Adevărul despre dispariția lui Vladimir Putin

Din informatiile primite, prin comunicarea telepatica (cunoscuta si denumita, in limba engleza: "channeling"), de care dispun, rezulta ca in data: 13.03.2015, ora 13,13, s-a anuntat, de catre Ierarhia Extra-lumeasca Abilitata, incheierea Confruntarii civilizationale numita, in cadrul ansamblului de religii si culte religioase specific crestine: "Confruntarea dintre Hrist si Antihrist", cu victoria Gruparii de Civilizatii "Antihristice", al carei reprezentant principal, in cadrul Lumii Planetare Medii (Fizice) Nr. 6, in care suntem integrati existential, a fost personalitatea previzionata de catre previzionarii: Evanghelia (Vanga) Dimitrievna, si: Gupta Swami, in timp ce reprezentantul principal al Gruparii de Civilizatii Hristice a fost: Vladimir Putin, despre care mai multe surse informationale, neoficiale, au semnalat, recent, ca a disparut.
Mentionez ca Gruparea de Civilizatii "Antihristice" nu este si Anti-Isusista, Hristos si Ieshua-Isus fiind, de fapt, doua persoane diferite si nu o singura persoana, asa cum, in mod fals si subversiv, se afirma in Crestinism, mistificarea in cauza avindu-l ca initiator pe Saul din Tars.
Cauza principala a opozitiei civilizationale Anti-Hristice consta in degradarea fiintiala, pina la anihilare civilizationala, de tip religios, prin bigotizare (numita popular: "spalare de creieri"), realizata prin practicarea, in cadrul ritualurilor specifice religiei crestine ortodoxe, la nastere, la casatorie, precum si la inhumare, a botezului, degradant fiintial, ca:"rob al lui Dumnezeu" (si nu ca persoana libera !), in care, in calitate de: "Dumnezeu", este proclamat a fi fiinta individuala superioara, extra-lumeasca, numita: Hristos si intitulat a fi: "Dumnezeul nostru".
Recomand celor interesati a se consulta, in acest sens, cartea: "Fauritorul de mituri-Pavel si nascocirea Crestinismului", autor: Hyam Maccobi, editura Ahriman-International, 2013.

Lorin Fortuna - Conducator al Miscarii Misiunea Astrala "România- Inteleapta"share - facebook    share - twitter
vasile a postat: Sambata, 22 Februarie, 2020, 15:20 urmatorul comentariu:
Unde sint stirile despre disparitia lui Putin ? A-ti inebunit ? Titlul este PUTIN si continut nu exista absolut nimic
EPITRAHIL a postat: Sambata, 28 Ianuarie, 2017, 11:55 urmatorul comentariu:
sunt de acord
Grifonian cu coada de tip albastru eminescian ezoteric complet si corect definit a postat: Joi, 29 Septembrie, 2016, 09:30 urmatorul comentariu:
Din studiile mele in calitate de cetatean gorilian eminescian ezoteric complet si corect definit ezoteric prin rangurile ezoterice blestem fara sfarsit rasa goriliana
TEPES a postat: Miercuri, 15 Iulie, 2015, 17:43 urmatorul comentariu:
PE PUTINUL ADEVARAT L-AU COPIAT EXTRATERESTI LA IMPRIMANTA 3 D SI COPIA A LASAT-O PE CAPUL NOSTRU CU SOFTUL MODIFICAT IAR ORIGINALUL ZBURDA PRIN GALAXIE.TEPES
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
ACUMA LA TV 22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta