Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Duminica, 19 Mai, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

MAE: Guvernul britanic nu îşi schimbă politica privind circulaţia

Categorie stire International | Autor stire Iuli Neata | Data publicare Marti, 09 Octombrie, 2012 | Nr. accesari stire 983 ori | Comentarii stire 0 comentarii

MAE: Guvernul britanic nu îşi schimbă politica privind circulaţia

MAE român a primit asigurări că Guvernul britanic nu îşi va schimba politica privind libera circulaţie, dar şi că restricţiile pe piaţa muncii pentru români nu se vor prelungi după 1 ianuarie 2014, declaraţiile recente ale unor oficiali britanici pe această temă fiind "în cheie electorală".


Afirmaţia aparţine secretarului de stat Ovidiu Dranga.


" Ceea ce este esenţial este că Guvernul britanic nu îşi schimbă politica vizavi de libera circulaţie în spaţiul european . Am fost asiguraţi că restricţiile pe piaţa muncii britanice nu se vor prelungi după 1 ianuarie 2014. Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere, nu există niciun fel de probleme", a afirmat, luni seară, la TVR 1, Ovidiu Dranga, care este şi purtător de cuvânt al MAE român.


De asemenea, el a arătat că trebuie făcută o delimitare între politica Guvernului de la Londra şi declaraţiile politice sau cele electorale care se fac din când în când, oficialul MAE adăugând că are legătură cu apropierea Convenţiei Partidului Conservator afirmaţia ministrului de interne de la Londra, Theresa May, privind intenţia de a introduce controlul la graniţe pentru a bloca afluxul de imigranţi din unele state membre UE.


El a arătat că nici oficialii români, nici cei de la Londra nu se aşteaptă la un masiv aflux de imigranţi români în Marea Britanie după 1 ianuarie 2014, când este termenul limită pentru ca toate statele membre UE să ridice restricţiile de acces pe piaţa muncă pentru cetăţenii provenind din România şi Bulgaria.


Ministrul britanic de Interne, Theresa May, a declarat că Londra ar putea introduce măsuri pentru a bloca afluxul de imigranţi din unele state membre UE, cel mai probabil România şi Bulgaria. Într-un interviu acordat publicaţiei The Sunday Times, Theresa May s-a declarat îngrijorată de impactul asupra economiei britanice al unui nou val de imigranţi.



share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - DUMINICA
  05:00 Baricadaţi în voie bună
  06:00 La graniţele cunoaşterii
  07:00 Desene animate
  09:00 Pâine şi Circ
  10:00 Magic Summer
  12:00 Baricadaţi în voie bună
  13:00 Magie pe Baricadă
  14:00 Vitralii
  15:30 La graniţele cunoaşterii
  16:30 Retro Zone
  18:30 Vinovaţii fără vină
  19:30 Ţinta noastră: Sănătatea
  20:30 Film artistic
  22:30 Film documentar
  23:30 Film artistic
  01:30 Magic Summer
  03:30 Film artistic
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta