Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 22 Februarie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Mihai Răzvan Ungureanu: "Nu ne dorim legi adoptate prin metode excepționale, care să ocolească mecanismele unei democrații autentice și funcționale"

Categorie stire Politic | Autor stire Ady | Data publicare Luni, 13 Mai, 2013 | Nr. accesari stire 795 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Mihai Răzvan Ungureanu:

Președintele FORȚEI CIVICE (FC), Mihai-Răzvan Ungureanu, a confirmat astăzi depunerea unei scrisori prin care formațiunea politică pe care o conduce îi solicită Președintelui României să nu promulge legea restituirii proprietăților abuziv confiscate de regimul comunist, în varianta guvernului Ponta. „Am lucrat intens, alături de majoritatea asociațiilor de proprietari, alături de colegii din PDL, pentru a depune în Parlament un proiect de lege coerent, complet și realist, care să facă o justă reparație celor care au avut atâtea de pierdut din cauza persecuțiilor regimului comunist. De aceea, ne simțim responsabili și hotărâti să facem toate diligențele pentru a aduce legea Ponta înapoi în Parlament, în scopul unei dezbateri amănunțite și serioase. Nu ne putem juca cu destinele a peste 2 milioane de cetățeni români, vizati de o asemenea lege.”a spus liderul FC.


„Atât Consiliul Legislativ, cât mai ales echipele de experți ai Curții Europene a Drepturilor Omului, au arătat cu insistență care sunt lacunele și erorile legii propuse de Guvern. Și totuși ea a trecut, prin asumarea răspunderii. Am depus apoi sesizare la Curtea Constituțională (CCR). Sesizarea a fost respinsă. Apelăm la domnul Traian Băsescu, prezentandu-i întreaga noastră argumentație, în speranța că va retrimite legea, spre dezbatere și amendare, în Parlamentul României. Suntem și vom fi întotdeauna partizanii unui dialog parlamentar care să permită găsirea celei mai bune variante legislative, în interesul cetățenilor pe care îi reprezentăm. Nu ne dorim în niciun caz legi adoptate prin metode excepționale, care să ocolească mecanismele unei democrații autentice și funcționale” a mai adăugat Mihai-Răzvan Ungureanu.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
ACUMA LA TV 13:00 Vinovaţii fără vină
  14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta