Ziar Baricada
Baricada - Twitter
Baricada - Facebook
Baricada - Yahoo Messenger
CHAT - Baricada TV
 
Joi, 22 Februarie, 2024
Baricada TV
Ziarul Baricada
Baricada FM
DETALII STIRE:

Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD la europarlamentarele de anul viitor

Categorie stire Politic | Autor stire Alecu | Data publicare Vineri, 09 August, 2013 | Nr. accesari stire 832 ori | Comentarii stire 0 comentarii

Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD la europarlamentarele de anul viitor

Dan Diaconescu va fi cap de listă la PP-DD în alegerile europarlamentare de anul viitor, a anunţat joi, la Arad, Simona Man, preşedintele partidului.

'Dl. Dan Diaconescu va candida în mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în anul viitor. Voi candida atât eu la aceste alegeri, cât şi dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimărilor, vom obţine un procent de circa 20% din mandatele alocate României', a spus Simona Man.

Privitor la prezenţa sa în Arad, Simona Man a explicat că efectuează în această perioadă vizite de lucru în filialele judeţene, în vederea evaluării atât a activităţii aleşilor locali ai partidului, cât şi a organizaţiilor locale şi judeţene.

'În general suntem mulţumiţi de activitatea reprezentanţilor noştri în administraţiile publice locale, mai ales că, practic, noi am pornit de la zero. Totuşi, sunt unele judeţe unde reprezentanţii noştri nu prea sunt lăsaţi să facă treabă, nici măcar cea prevăzută în fişa postului ce le-a fost încredinţată', a declarat preşedintele PP-DD.

În acest sens, Simona Man a arătat că deşi i-a fost încredinţată spre coordonare circa 80% din organigramă şi, bineînţeles, activităţile Consiliului Judeţean Arad, preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al administraţiei judeţene, nu este lăsat să facă mai nimic de către preşedintele CJ Arad, democrat-liberalul Nicolae Ioţcu, adică tocmai cel care i-a încredinţat aceste sarcini.

În altă ordine de idei, Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, a afirmat că spre surprinderea şi nedumerirea sa, activitatea sa şi a preşedintelui partidului, Simona Man, a fost monitorizată de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) şi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad pe tot parcursul zilelor cât s-au aflat la Arad, acest lucru fiindu-i comunicat de către "surse credibile din proximitatea celor de la DGA".

'Nu cred că sarcina DGA este monitorizarea noastră şi a activităţilor noastre specifice de partid', a spus Liviu Neagu, care a adăugat că aşteaptă explicaţii publice din partea celor care au efectuat monitorizarea.

Alături de Simona Man şi Liviu Neagu, la conferinţa de presă au mai participat deputatul Ştefan Dalcă, vicepreşedintele CJ Arad, Remus Guţu, şi viceprimarul municipiului Arad.share - facebook    share - twitter
Nu sunt comentarii.
EUROSILVER ARAD
Arhiva Video - Baricada TV
Program Baricada TV
  ORA PROGRAM - JOI
  06:30 Naşul
  09:00 Ghilea Show
  10:00 Pâine şi Circ
  11:00 Conferinţa de presă
  12:00 Ghilea Show
  13:00 Vinovaţii fără vină
ACUMA LA TV 14:00 Ţinta noastră: Sănătatea
  15:00 Fără pleoape la urechi
  16:00 La graniţele cunoaşterii
  17:00 Deşteptarea României cu Lorin Fortuna
  19:00 Timpul - artă şi ştiinţă cu Claudiu Burlan
  19:30 Comunitatea mea
  20:00 Quantika cu Michael Szellner
  21:00 Ghilea Show cu Sorin Ghilea
  22:00 Naşul cu Radu Moraru
  00:30 Timpul - artă şi ştiinţă
  01:00 Ghilea Show
  02:00 Quantika
  03:00 Deşteptarea României
COZACONE
  oferit de: curs-valutar-bnr.ro
HOROSCOP
Berbec Taur Gemeni Rac
Leu Fecioara Balanta Scorpion
Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Înţeleptarea României
Înţeleptarea României
Ghilea Show
Ghilea Show
PARTENERI
ARQ.RO - Stiri, Arad, Politica, Sport, Timp Liber ...
AMOSNEWS - Agentie independenta de presa

Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica datelor confidentiale si dorim sa confirmi acordul tau.

Accepta